Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ı makamında ziyaret eden Nevşehir Sebzeciler Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen, pazarcı esnafının sorunlarını, çözüm önerilerini ve Pazar yerlerinde yaşanan mağduriyetleri dile getirdiler.

Nevşehir Pazarcılar Esnaf Odasının faaliyetlerinden detaylı olarak bahseden Selim Özmen, sebze meyve ticaretinin lokomotiflerinden olan pazarcı esnafının, taze ve kaliteli ürünlerin halka ulaşması sırasında yaptıkları fedakarlıklardan ve bu ulaşım esnasında esnafın yaşadıkları sıkıntılardan bahsetti.

Pazar yerleri yönetmeliğinin uygulanmasında karşılaşılan sorunlar ile ilgili bilgilerin aktarıldığı samimi ve olumlu geçen görüşmede Vali Aktaş, pazarcı esnafının ülkenin önemli esnaf gruplarından biri olduğunu ve bu sebeple pazarcıların menfaatlerini korumak ve sektörel gelişimini çağa uygun şekilde ilerletmek için sorunların yakinen takipçisi olup, çözümlerine en hızlı şekilde ulaşılmasını sağlayacaklarını belirtti.

Yönetim kurulu adına Sn. Vali Ertaş'a teşekkür eden Başkan Özmen, ziyaretin tüm esnaflar için hayırlı gelişmelere vesile olması temennisinde bulundu.

Nevşehir Sebzeciler Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen, ziyarete ilişkin olarak yaptığı açıklamasında; "Nevşehir Valimiz Güler yüzlü değerli büyüğümüz Sayın İlhami AKTAŞ Valimizi makamında ziyaret edip ilçe Pazar yerleri hakkındaki sıkıntılarımızı dile getirdik ilgilerinden dolayı camiam adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım" dedi.