Türkiye genelinde çok sayıda şubesiyle hizmet veren Simitçi Dünyası Bistro Cafe Nevşehirde de hizmete girdi. 

Nevşehir merkez 2000 Evler Mahallesi 44. Cadde Numara 9 adresinde düzenlenen açılışa  Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nafiz Çalışkaner, Nevşehirli iş adamları Ahmet - Ali Göncü, Yavuz Uluer , Fatih Zağlanmış, Emin Ağmaz, Yasin İnanır, Simitçi Dünyası firması Genel Merkez Yetkilileri, Simitçi Dünyası Nevşehir İşletme sahipleri İlker Çalışkan, Mehmet Ali Dilci , Ahmet Dilci ve çok sayıda davetli katıldı.

FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'nın sunumlarında davetlilere Simitçi Dünyası hakkında verilen bilgilerin ardından edilen dualar eşliğinde kurdele kesilerek açılış yapıldı.

Açılış sonrası AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. M.Ali Tanrıver ve Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz de Nevşehir Simitçi Dünyas'ı işletme sahiplerini ziyaret ederek hayırlı olması dileğinde bulundu.

Açılış sonrası www.fibhaber.com a açıklamada bulunan Simitçi Dünyası Nevşehir Şubesi İşletmecilerinden Mehmet Ali Dilci , firmamızla standart, hijyen ve kaliteyi bir arada Nevşehir halkına sunduklarını söyledi.

Ahmet Dilci de yaptığı açıklamasında; Firmamız hızla büyüyen bir firma. Ürün olarak simit ana ürünümüz. Unlu mamullerde 70 çeşit ürünümüz var. Onun dışında bistro olarak da hizmet veriyoruz. Izgara, salata, makarna çeşitlerimiz mevcut. Lezzet, hijyen ve kalite için Nevşehir halkının Simitçi dünyasını seçmesini istedi.

İşletme sahiplerinden İlker Çalışkan da yaptığı açıklamasında ; Açılışımıza katılan tüm davetlilere teşekkür ederek “Bizleri çok mutlu ettiniz” dedi. Çalışkan ,Nevşehir Simit Dünyasında kahvaltı çeşitleri başta olmak üzere, ızgara çeşitleri ve İtalyan makarna çeşitleri ile müşterilerine en iyi hizmeti vereceklerini söyledi.

90. Şubesini Nevşehir’de açan Simitçi Dünyası’nda simidin her türlü çeşidinin yanında 70 farklı ürün bulunuyor. Izgara, salata, makarna çeşitlerini de ilçe halkının damak tadına sunan Simitçi Dünyası hijyen ve kaliteyi bir arda sunuyor. 

FİB Haber Merkezi olarak , Nevşehir Simitçi Dünyası firmasının işyeri sahiplerine ve Nevşehir'e hayırlı olmasını dileyerek, bol ve bereketli kazançlar diliyoruz.