Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Miraç Kandilinin önemine değindiği mesajında, İslam tarihinin en anlamlı gecelerinden biri olan ve Peygamber Efendimizin Beytü’l-Makdis’ten (Kudüs) Allah’ın huzuruna yükseldiği gece olarak kutladığımız İsra ve Miraç’ın insanlık alemi için bir çok mesaj ve mucizelerle dolu olduğunu söyledi.
Bu anlamlı gecelerin maddi ve manevi kirlerden arınma, üstümüze düşen sorumlulukları yeniden gözden geçirmek için birer fırsat olduğunu belirten Salaş, Miraç gecesinin manevi feyziyle gönüllerimizi de aydınlatmasını diledi. 

Salaş, mesajını şöyle sürdürdü:

“Böyle mübarek gün ve geceler, kendimizi yenilememiz, geçmişimizi muhasebe, geleceğimizi planlama ve ümitlerimizi tazelememiz için büyük bir fırsattır. Bu Mübarek gecede başta Miraç mucizesinin gerçekleştiği Mescidi-i Aksa topraklarının da bulunduğu İslam Coğrafyasının kan ve gözyaşından biran evvel kurtulması adına gerekenlerin yapılmasını temenni ediyoruz. Kılınan namazların edilen duaların kabul olması dileğimle, tüm İslam Aleminin ve insanlığın barış ve huzur içerisinde olmasını diliyor, Miraç kandilinizi kutluyorum.”