Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
 
Salaş mesajında şu ifadelere yer verdi.
 
"Huzurlu ve güvenli bir toplum olmanın yolu, engelli insanlarımızın, toplumun ayrılmaz birer parçası haline getirilmesi ile mümkündür. Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak, desteklemek, karşılaşabilecekleri tüm engelleri kaldırmak, kaliteli yaşam sürebilmelerini sağlamak; aynı zamanda onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin sosyal sorumluluğudur.
 
Unutmayalım ki yaşadığımız dünyanın engelliler için ulaşılabilir olması, sadece mevcut engellilerin sorunu değildir. Engellilik doğuştan olabileceği gibi sonradan da engelli olunabilir; ayrıca yaşlılıkla gelen hastalıklarla sağlığımızı kaybettiğimizde de günlük hayatımızı sürdürebilmemiz için bu standartların uygulandığı bir dünyaya hepimizin ihtiyacı olacak. Nevşehir Ticaret Borsası olarak, Dünya Engelliler Günü'nde, engellerin kaldırıldığı bir dünya için herkesin daha çok gayret göstermesini temenni ediyoruz.”
 
Bu duygu ve düşüncelerle engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım dedi.