Nevşehir’de birçok faaliyete imza atan ve büyük takdir toplayan Ülkü Ocakları, hafta sonu büyük bir hayır işine imza atmaya hazırlanıyor. Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker önderliğinde, ocak mensubu gençler tarafından soğuk kış günlerinde yoksulluk ile mücadele eden vatandaşlara farklı günlerde, farklı mahallelerde patates dağıtımı yapılacak. 
İlk dağıtım 17 Şubat 2018 Cumartesi günü 2000 Evler Mahallesi TOKİ İş merkezi Kampüs Park Taraftar Kulübü ön kısmında, ikinci dağıtım ise 18 Şubat 2018 Pazar günü ise Mehmet Akif Ersoy Mahallesi TOKİ İş Merkezi yakınlarında saat 12:00’de gerçekleştirilecek.
Nevşehir’deki ihtiyaç sahiplerini patates dağıtım etkinliğine davet ederek, patateslerini almalarını isteyen Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker: "Ocağımızın etkinliklerine ara vermeden tüm hızıyla devam ediyoruz. Nevşehir ve Nevşehirliye faydalı neler yapılabilir konusunda toplantılarımızda İhtiyaç sahiplerine patates dağıtılmasına karar verdik. İlimizde birçok kişinin görmediği veya görmezden geldiği ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız var. Bunlara bir Nevşehirli olarak kol kanat germek bizim görevimizdir. 17 Şubat 2018 Cumartesi günü 2000 Evler Mahallesi TOKİ İş merkezinde, 18 Şubat 2018 Pazar günü ise Mehmet Akif Ersoy Mahallesi TOKİ İş Merkezinde 20 tonu geçkin patates dağıtacağız. Bu hayrımızın daha çok insana ulaşması için halkımız ile önce basın yolu ile daha sonra da ocağımızın toplu SMS sistemi ile duyurusunu yaptık. Tüm ihtiyaç sahiplerini hayrımıza bekliyoruz. Çevresinde ihtiyaç sahibi olanlar varsa onlar için de patates alınmasını rica ediyoruz. Ayrıca Nevşehir Ülkü Ocakları’na ait 0554 154 50 50 numaralı telefonlardan da ihtiyaç sahipleri bizlerle irtibata geçebilir. Bacalar tütsün, ama ocaklar sönmesin” dedi.