Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber Genel Koordinatörü Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal,Gelişen Değişen ve Büyüyen bir Nevşehir için ilimizin her yönüyle kalkınmasında Nevşehir Üniversitesinin oldukça büyük önemi olduğunu belirterek genç bir üniversite olmasına rağmen Nevşehir Üniversitesimizin hızla büyüdüğünü görmekten dolayı her şeyden önce bir Nevşehirli olarak büyük mutluluk duyuyoruz.Üniversitemizi yakından takip eden bir Gazeteci olarak Dünyanın dört bir tarafından takip edilen FİB Haber.Com da Üniversitemizin çalışmalarını vatandaşlarımızla paylaşıyoruz ve yine Nevşehirlinin bulunduğu her yerden Üniversitemizle ilgili büyük övgü alıyoruz.Bu vesile ile Tüm Nevşehirliler adına Gururumuz olmayı başaran Üniversitemiz ailesinin Reisi olarak Size sonsuz teşekkür ediyoruz.Tekrardan Üniversitemiz Rektörülüğüne seçilmiş olmanızdan dolayıda tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyoruz dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç ise Üniversite hepimizin… Başarılarıyla her zaman gurur duyacağımız Türkiye nin örnek bir Üniversitesi için her zaman gözümüz yükseklerde . Tüm gayemiz çabamız bu yönde. Birlik ve Beraberlik içerisinde inanıyorum ki Üniversitemiz hak ettiği daha güzel yerlere büyük bir kararlılıkla ilerleyecektir dedi.

Kılıç,konuşmasında FİB Haber Merkezinin başarılı çalışmaları nedeniyle kutluyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum dedi.

Nevşehir Üniversitesinin kuruluşundan bugüne kadar tüm emeği geçen Hayırseverlerimiz,Bürokratlarımız,siyasilerimiz ve STK larımız teker teker dile getirilerek en güzel yatırımın İnsanlığa ve eğitime yapılan yatırım olduğunu ifade eden Kılıç, hepsine büyük şükranlarımı ve sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum dedi.

Rektör Kılıç, Büyük Hedeflerimiz için yapılacak daha çok fazla işer olduğunu belirterek ziyaretin ardından ayrıldı...