Nevşehir Valiliği, Nevşehir'in farklı bölgelerinde soğuk havaya rağmen görevlerini aksatmayarak kontrol noktalarında nöbet tutan güvenlik güçlerine sıcak çorba ikram etti.

Nevşehir Valiliği tarafından, il genelinde şehrin giriş ve çıkış noktalarında görev yapan polis ve askerlere çorba ikramında bulunuldu.

10 Aralık Cumartesi günü İstanbul’da Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından çevik kuvvet polisine yapılan bombalı saldırı sonrasında "Polisimizin ve askerimizin yanındayız" mesajı veren Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın talimatlarıyla, Nevşehir’de şehrin giriş ve çıkış noktalarında görev yapan polis ve askerlere çorba ikramında bulunuldu.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ın talimatlarıyla, Nevşehir'e Aksaray, Kayseri, Niğde ve Kırşehir girişlerinde bulunan karayolları üzerinde yol kontrolü yapan polis memurlarıyla, askerlerimize sıcak çorba ikramında bulundu.

Bu Soğuk havada, sıcak çorbanın iyi geldiğini söyleyen, görev başındaki polis ve askerlerimizde, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a göstermiş olduğu bu ince davranış için teşekkür ettiler. 


Zorlu şartları ve soğuk havaya rağmen vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamaya çalışan güvenlik güçlerinin her zaman yanında olduklarını belirten Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, herkesin bu bilinçle hareket etmesi gerektiğini söyledi.
Nevşehir Valiliği, polis ve askere çorba ikram etti
Nevşehir Valiliği, polis ve askere çorba ikram etti