2012 yılı sona ererken, yaşanan olumlu veya olumsuz olaylardan dersler çıkarılması, bu dersler ışığında 2013 yılında yeni umutlarla başlangıçlar yapılması; huzur, mutluluk ve başarılarda buluşabilmemizin vazgeçilmez koşuludur. İlimizin ve ülkemizin daha huzurlu ve refahlı yarınlara ulaşılması konusunda ümitlerimizi daha da artırarak geleceği karşılıyoruz. Daha güzel gelecek için hepimizin dünün muhasebe ve mukayesesini en iyi şekilde yaparak, yeni girişim ve değişimler için fırsat olacak bu günlerde, hedeflerimize ulaşmak için daha çok çalışmamız gerekiyor

Her zaman olduğu gibi, vatandaşımıza sunulan kamu hizmetlerinin en iyi kalitede, en süratli ve en verimli bir şekilde sunulması için Valiliğimiz ve tüm kuruluşlarımızca sürdürülen gayret ve çalışmalar, inanıyorum ki 2013 yılında da birlik-beraberlik, dayanışma, şevk ve ahenkle sürdürülecektir.

2013 yılının tüm Nevşehirli hemşerilerimize, İlimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini dileklerimle değerli hemşerilerimiz ve aziz milletimizin yeni yılını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

 

 

                                                                             Abdurrahman SAVAŞ

                                                                                   Nevşehir Valis