15 Temmuz'un 2. yılında Nevşehir'de binlerce vatandaşımız yine meydanlardaydı.
FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ikinci yılında, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" anma etkinlikleri çerçevesinde Nevşehirli vatandaşlar Diriliş meydanına akın etti.

Kuranı kerim tilaveti ve duaların ardından konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Milletimizin istiklali ve istikbali için verdiği kutlu mücadelenin adıdır 15 Temmuz. Milletin Zaferi’ni milletimiz kazandı. Milletimizin iman dolu göğsündeki tek millet, tek bayrak,tek vatan, tek devlet aşkıyla hainlere dur dedi. Bir ve beraber oldukça hainlere geçit vermeyeceğiz".

Açıkgöz, "Büyük ve necip milletimiz, dünyaya demokrasi dersi verdi. 15 Temmuz’da tankların önünde siper olan kahraman milletimiz dünyaya kahramanlık destanını gösterdi. Rükudan başka eğilmeyen, millet iradesinden başka fani güç tanımayan kahraman milletimiz kazandı.Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim etsin." dedi.
 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe;" 15 Temmuz Şehitleri Anma Programımız devam ediyor. Biz bir oldukça büyük Türkiye yolunda milletimize hizmet yolunda önümüzde hiç bir engel duramaz! Güçlü Bir Türkiye için bir olalım diri olalım" dedi.