Ekiz’in Rakipleri 35’i Alacağız Diyor ... NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ziraat Odası Başkanlığında olağan genel kurul hazırlıkları sürüyor. Mevcut başkan Mustafa Ekiz’in yanı sıra genel kurula ikinci bir liste hazırlıkları ise hızlanmış durumda.

21 Şubat 2015 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Nevşehir Ziraat Odası Başkanlığı seçimlerinde aynı zamanda Muhtarlar Derneği Başkanı da olan Hüseyin Altınışık’ın da içerisinde yer aldığı bir grup liste hazırlıklarına son sürat devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre şimdilik Başkan adayının belli olmadığı söz konusu grubun seçimde oy kullanacak olan 52 kişilik delegenin 35’ini garantilediği iddia ediliyor. “Ben değil Biz olmak için, Nevşehir Çiftçisine hizmet için adayız” parolasıyla yola çıkan alternatif grubun önümüzdeki günlerde bu niyetlerini açık edip kamuoyunu da bilgilendirecekleri belirtildi.

10 Yıl oda başkanlığını sürdüren Merhum Recep Tunç’un vefatının ardından yönetim içerisinden seçilerek bu göreve gelen Nevşehir Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ekiz’in ise seçim gününe kadar yaşanabilecek gelişmelere göre sürpriz bir adım atabileceği de bildiriliyor.

Nevşehir Ziraat Odası Başkanlığında 52 delege oy kullanacak. Bu isimler oyları ile önce 21 Kişilik Meclis yönetimini, daha sonra 7 Kişilik Yönetim Kurulunu belirleyecek.