Nevşehir İş-Kur Müdürlüğü tarafından düzenlenen 3. Kariyer Fuarı Kapadokya Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
 
    Fuara Nevşehir Valisi Mehmet CEYLAN, Belediye Başkan Vekilleri Yücel MENEKŞE ile Yusuf KAYA, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif PARMAKSIZ, Meclis Başkanı Seyit İNCE, Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet AYDIN, Sanko Holding Onursal Başkanı Abdülkadir KONUKOĞLU, NTSO Yönetim ve Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
 
    Fuarın açılış konuşmasını yapan İş-Kur Nevşehir İl Müdürü İlhan TEMEL, İş Kur’un işçi ve işvereni bir araya getirme gibi görevlerinin yanı sıra sosyal ve ekonomik anlamda faaliyetlerinin olduğunu belirterek, “ Bu tür fuarlarla Nevşehir istihdam planlamasına yardımcı olunması hedefleniyor.” dedi. Nevşehir Valisi Mehmet CEYLAN'da İş-Kur’un geleceğin meslekleri ile yeni nesili buluşturma konusunda önemli faaliyetler gerçekleştirdiğini dile getirdi.

    Nevşehir Kariyer Fuarı’nda Girişimcilik konulu bir konferans veren Sanko Holding Onursal Başkanı Abdülkadir KONUKOĞLUDA yaptığı konuşmada katılımcılara önemli nasihatlerde bulundu. Konuşmalardan sonra Nevşehir Ticaret ve sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif PARMAKSIZ tarafından Sanko Holding Onursal Başkanı Abdülkadir KONUKOĞLU‘na el yapımı Hitit Testisi hediye edilirken, daha sonra protokol fuar standını gezerek bilgi aldı.