Nevşehir Valiliği himayelerinde Nevşehir İl Özel İdaresi'nce 2015 yılı asfalt sezonu açılış töreni düzenlendi.

Nevşehir'de 2015 yılı asfaltlama çalışmaları, Derinkuyu - Orhanlı arasında düzenlenen törenle başladı.


Nevşehir'de Asfalt sezonu açılış törenine Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan,Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,
Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri İsmail Cihan, Derinkuyu Kaymakamı Selman Kibaroğlu ve Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı katıldılar.

Nevşehir İl Özel İDaresi Genel Sekreteri İsmail Cihan yaptığı açıklamasında şuan Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından her geçen gün daha iyi hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi. Ve ilimizde asfaltsız köy yolu bulunmadığını kaydetti.Cihan 2015 yılı asfalt sezonu başlamıştır ilimiz Nevşehir'e hayırlı olsun dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz tören sonrası yaptığı açıklamasında, sıcak asfalt çalışmaları başladı. Bu kapsamda Derinkuyu- Orhanlı arasındaki yolun asfaltlama çalışmalarına başlandı. Tüm Nevşehirli Hemşehirlilerimize ve milletimize hayırlı olsun dedi.

Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ise yaptığı konuşmada Devlet millet işbirliği içersinde çalışmalarımızı en iyi bir şekilde sürdürüyoruz, ilin bütün sorunlarında il genel meclisi olarak çalışmalarımız devam etmektedir. Nevşehir'de ki asfalt sezonu açılışı Derinkuyu ilçemize ve tüm ilimize hayırlı olsun dedi. 

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan yaptığı açıklamasında Asfalt sezonunun Derinkuyu ilçesine ve İlimiz Nevşehir'e hayırlı olmasını diliyorum' dedi.