FİB HABER ÖZELBahçeli evler mahallesi Tekin Sokak sakinlerinden Saadettin Tapan isimli vatandaşımız sokağımıza doğalgaz gelsin diye en az 20 kez doğalgaz bürosuna gidip geldiğini söylüyor. Yan sokaklara 5 yıl önce gelen doğalgaz Tekin Sokağa bir türlü gelmediğine isyan ediyor.

  Tekin Sokağın başına yaklaşık 20 yıl önce ev yapan Saadettin Tapan yanımda ve üzerimde ki evlerde doğalgaz olupta benim evimde ve Tekin Sokakta olmaması beni ve Tekin Sokak sakinlerini çok üzdü. Üst komşumuza doğalgaz çekilirken şirket yetkililerine israr ve rica da bulundum. Ben yaşlıyım üst kata kömür çıkartamıyorum bizim sokamıza ve benim evimede doğalgaz verin dedim. İsrarım sonucu diğer sokak sakinlerine söyleme seninkini çekeceğiz dediler ve 5 yıldır halen çekmediler. 5 yıl  içerisinde en az 20 kez gidip doğalgaz bürosuna şikayette bulundum her gittiğimde geleceğiz dediler gelmediler.

Sahil Sokak da oturanlar imza toplayarak doğalgaz istiyoruz dedik imzaları verdik yine olmadı. Sokağımızda oturan Celal Tozağan isimli vatandaş da defalarca gittiğini ve vaatte bulunduğunu eğer bizim o sokağa gaz verirseniz gazın kanallarını kepçe ile ben açtıracağım demiş yine olmamış.Sokak sakinlerinden farklı kişilerde gidip gelip söz almışlar mahalle muhtarıda defalarca gittiğini ve her gittiğinde yapacağız sözünü aldıklarını ancak 5 yıldır halen doğalgaz verilmeyişine Tekin Sokaklılar isyan ediyor. Saadettin Tapan yaptığımız görüşmede ben en az 20 kez gittim bir daha gitmeye yüzüm kalmadı utanır oldum. Kendi kendime yemin ettim lanet olsun birdaha gitmeyeceğim dedim. Mahallelide bu doğalgaz idarecilerinden alınan sözler söz değil toplu halde Valiliğe gidelim diye isyan ediyorlar.         

                                                                                                          ORUÇ BİLEN