Nevşehir'de dün sabah çalışan motosiklet, polisler tarafından bulunarak sahibine teslim edildi.

Mustafa B'ye ait 42 BBF 23 plakalı Suziki 1000 lik marka motosikleti, dün sabah kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce 2000 Evler Mahallesi'ndeki evinin önünde park halinde dururken çalındı.
Hırsızlığı fark eden Mustafa B.'nin şikayetinin ardından çalışma başlatan polis, motosikleti Nevşehir'in Avanos ilçesinde ki bir bağ evinde buldu.

Motosikletin bakılan şasi numaralarından ve plakalarından 1 gün önce çalınan Mustafa B.'ye ait olduğu anlaşıldı. Polisler, parmak izi araştırması yaptığı motosikleti, akşam saatlerinde sahibi Mustafa B.'ye teslim etti. 1 gün aradan sonra motosikletine kavuşan Mustafa B, polislere teşekkür etti.

Öte yandan polisler yaptığı araştırmaların ardından motosiklet hırsızlığı suçuna karıştığı saptanan 2 şüpheliyi yakaladı. Gözaltına alınan ve ifadesi alınan şüphelilerin adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Yaklaşık Değeri 30 Bin TL'lik Motorsikletine kavuşan Mustafa B. FİB Haber Merkezimize yaptığı açıklamasında Öncelikle,Hırsızlık olayının daha 24 saati doldurmadan açıklığa kavuşturan Nevşehir Hırsızlık Şube Müdürlüğüne ve haber yaparak kamuoyunu bilgilendiren Nevşehir Gündemin Adresi www.fibhaber.com a sonsuz teşekkür ediyorum.Allah razı olsun dedi.

Bizde FİB Haber Merkezi olarak Nevşehir Emiyet Müdürlüğü ve Hırsızlık Büro Amirliğine bu başarıları için teşekkür ediyoruz.