Nevşehir'de barışma isteğini geri çeviren eski eşine kurşun yağdıran kişi, polis tarafından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Cezaevine gönderildi.

Eski eşine kurşunla vuran genç cezaevine konuldu...
Olay, Nevşehir'de geçtiğimiz gün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre boşandığı karısı Emel N. (24) ile buluşup, barışmak için görüştüğü sırada, barışma talebine olumsuz yanıt alan İbrahim Ç. (26), eski eşi Emel N.'yi otomobilde bulunan otomatik av tüfeği ile ayaklarından vurarak yaralayıp olay yerinden kaçtı.

Yaralı genç kadın olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Nevşehir Devlet Hastanesine, buradan da Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Nevşehir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, eski eşini yaralayıp kaçan İbrahim Ç. için geniş kapsamlı bir araştırma başlatarak zanlıyı ele geçirmeyi başardı. Ekipler, gözaltına alınan İbrahim Ç.’nin otomobilinde yaptıkları aramada, olayda kullandığı otomatik av tüfeği ile çok sayıda fişek, 2 bıçak,  Bonzai ve uyuşturucu hap ele geçirdi.


İbrahim Ç. çıkarıldığı mahkemece kasten yaralama suçlamasıyla tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı cezaevine gönderildi.