Nevşehir'de Görevden Alınan okul ve kurum müdürlerinden ilki yöneticilik görevine yeniden döndü...

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi (NEVTES)'in resmi yayın organından yapılan açıklamada şu bilgiler paylaşıldı;

Çıkartılan kanun ile yöneticilik görevleri üzerlerinden alınan okul ve kurum müdürlerimizden ilki yöneticilik görevine yeniden döndü.

Yöneticilik  görevi üzerinden alınan okul ve kurum müdürlerimiz için 2014 yılında başlattığımız hukuk mücadelesi sonucu Kayseri İdari Mahkemesi kararı çerçevesinde yeniden değerlendirmeye alınan ve daha önce Nevşehir İli Ürgüp İlçesi Hanife Memiş Aksoy İlkokulu müdürlüğü görevi yürütürken, görevinden alınan okul müdürü Sait Sönmez yeniden Okul Müdürlüğü görevine atanmıştır.

Başarılı yöneticiliği ile tanınan Sait sönmez adına Bölge avukatımızın Kayseri İdare Mahkemesine açtığı dava sonucu  yeniden yönetici değerlendirilmesine tabi tutulan okul Müdürümüz yönetici olarak atanabilmek için gerekli 75 puanı alarak aynı İlçe de bulunan Ürgüp ilçesi Alibaran Numanoğlu Ortaokul Müdürlüğüne atanmıştır.

Geride bıraktığımız günlerde yeni görev yerine başlayan yöneticilerimize bugün sendikamız tarafından bir hayırlı olsun ve tebrik ziyareti gerçekleştirilmiştir. Ziyarete şube başkanımız Mustafa Uğur, yönetim kurulu üyelerimiz Cengiz YURT ve Adnan YILDIZ ile birlikte şubemizin Ürgüp İlçe Başkanı Hasan FINDIKLI da katılmışlardır.

Yapılan ziyaretten dolayı heyetimize teşekkür eden yöneticimiz Sait Sönmez, kaldığımız yerden ülkemize, ilimize, eğitime, öğrencilerimize, hizmete devam derken, mutluluğu da gözlerinden okunuyordu.

Nevtes