Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Topaç köyün'deki bir evde yaşayan Adnan Yıldız ve Eşi sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen iki kişi hastaneye kaldırıldı.

Edindiğimiz bilgilere göre, Adan Yıldız ve eşi F. Y gece saat:04.30 sularında sabah namazı için uyandıklarında başları dönerek yere yığıdılar. Şiddetli Baş ağrısı ve mide bulantısı ile zehirlendiklerini anlayan çift durumu hemen yakınlarına haber verdiler. Bu süreçte evlerinin kapı ve penceresini açarak havalandıran aile, yoğurt ve ayran içtiler.

Yıldız ailesi durumdan haberdar olan yakınları tarafından çağrılan ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada Yapılan kan tahlilleri sonucu soba zehirlenmesine maruz kaldıkları belirtilerek kendilerine tedavi uygulandı.  Hastanede serum bağlanarak, bir süre Gözetim altında tutulan Yıldız çifti tedavisinin ardından taburcu edildi.


FİB Haber Merkezi Topaç Muhabiri Adnan Yıldız taburcu olmasının ardından yaptığı açıklamasında; Haber yaparken az daha kendimiz haber oluyorduk. Küçük bir kaza atlattık. Bu sabaha karşı saat 04:30 sıralarında ters esen rüzgar sebebi ile soba zehirlenmesi yaşadık.Hastanede yapılan müdahele sonucu Çok şükür atlattık.Sağlığımız sıhhatimiz yerinde şuan Evimizde istirahatteyiz. Arayan soran geçmiş olsun dileklerini ileten herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızı içerisnde bulunduğumuz mevsimsel şartlar nedeniyle Soba konusunda dikkatli olmaları konsuunda uyarıyorum dedi.

FİB Haber Merkezi Topaç Muhabiri Adnan Yıldız ve Ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.