Nevşehir Esentepe mahallesi Taşlıbel mezarlığı Uzer Camii karşısında can güvenliğini hiçe sayıp 4 katlı bir binanın çatısında çalışma yapan bir işçi yürekleri ağza getirdi. 

Bir şahsı apartman Çatısının tepesinde gördüklerinde ilk akla intihar girişimimi acaba sorusunu akıllara getiren sonrasında çatı ustası olduğu anlaşılan işçi adeta ölüme meydan okudu. 

CAN GÜVENLİĞİ NEREDE?

Yaşanan yüzlerce iş kazasına rağmen iş güvenliği olmadan çalışan işçiler ölüme davetiye çıkarmaya devam ediyor. Nevşehir'de canını hiçe sayıp 4 katlı bir binanın çatısında çalışma yapan bir işçi yürekleri ağza getirdi. Hiçbir güvenlik önlemi almadan çıktığı çatıda işçinin tehlikeli çalışması amatör kamera tarafından görüntülendi.

Çatının çevresini saran yaklaşık 20 santimetrelik kenarlık üzerinde ip cambazı gibi hareket eden işçinin rahat hareketleri ise görenleri hayrete düşürdü. Metrelerce yükseklikte binanaın çatı kenarında çalışan işçi adeta ölüme meydan okudu. İş güvenliği almadan çalışma yapan işçiyi gören bir vatandaş, “Bizde komşuyuz burada gördük. İnsanın iş güvenliği almadan çalışması bizi üzüyor. Bir tedbir alınsa kendi hayatları için çoluk çocuğu için daha güzel olacak. İnşallah, bu uyarımızı duyarlar” dedi. Güvenlik tedbiri alınması gerektiğini belirten bir vatandaş, “Güvenlik tedbiri almak lazım. Can güvenliği çok mühimdir. Çalışan işçilerin ölüm tehlikesi var” şeklinde konuştu.

Bu yürekleri ağızlara getiren görüntü 
amatör bir kamera tarafından saniye saniye görüntülendi.

Nevşehirde çatı ustalarının ekmek parası uğruna canlarına verdikleri değer... Bu görüntüyü hangi çocuk babası için hangi eş kocası için görmek ister...Allah yar ve yardımcıları olsun ama Lütfen İş Güvenliğine dikkat  !