Nevşehir'de öğrenciler kar yağışı nedeniyle bugün tatil yapıyor. Öğrenciler şimdi de yarın 09 Ocak Cuma günü okullar tatil mi? sorusunun cevabını arıyor. Ve her zaman olduğu gibi ilk olarak www.fibhaber.com bu sorunun net cevabını veriyor...

Nevşehir'de yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar 1 gün daha tatil edildi.

Nevşehir Valiliği, 9 Ocak 2015 tarihinde Nevşehir de  ilk, orta ve liseler için tatil kararı aldı. 

Yarın 9 Ocak Cuma Nevsehir de bir gün daha okullar tatil edildi.. 

Nevşehir Valiliği, kar yağışı sonrası oluşabilecek don ve buzlanmalar nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklara karşı Nevşehir'de ilk, orta ve liselerde eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu.

Valilikten ve akabinde Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamalarda, il genelinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartlarının devam ettiği belirtildi.

Kar yağışı ve don olayı dolayısıyla il merkezi ve ilçelerin tamamında 9 Ocak 2015 Cuma günü eğitime bir gün daha ara verildiği bildirilen açıklamada; kamuda görevli hamileler ve engellilerin de 1 gün süre ile idari izinli sayılacağı kaydedildi.

FİB Haber Merkezi olarak Tüm Öğrenci ve Öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

İşte Tatile ilişkin Nevşehir Valiliğinden yapılan Resmi açıklama;

İlimizde kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle anaokulları, ilk ve ortaöğretime 08 Ocak 2015 perşembe günü verilen 1 (bir) gün süreli idari izin, 09 Ocak 2015 Cuma günü de tatil edilerek 1 (bir) gün süreyle uzatılmıştır. 
      Aynı gün Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel de 09 Ocak 2015 Cuma günü idari izinli sayılacaklardır.
       Kamuoyuna duyurulur.