Nevşehir Güzelyurt mahallesinde aşırı yağış nedeniyle asfalt çöktü. Bir Halk Otobüsü çöken asfalt yola gömüldü.

Nevşehir Genelinde Yağışlar sonucu birçok sel baskınları oluştu. Şiddetli yağış asfalt çökmelerine neden olurken

Nevşehir genelinde bir çok Yol kenarında yağmur yüzünden büyük çökmeler meydana geldi.
 

Nevşehir'de otobüs Çöken Yola Gömüldü

Nevşehir merkez Güzelyurt mahallesinde meydana gelen olayda göçen asfalt nedeni ile Halk otobüsü yola gömüldü.


Nevşehir'de Halk otobüsü çöken yola saplanıp, kaldı.Güzelyurt - Nevkur güzergahında çalışan bir Halk otobüsü şiddetli yağış sonrası çöken asfalt yola saplandı.Şans eseri yaralanan olmadı.

Nevşehir’de son günlerde etkili olan yağışlarla birlikte çöken alt yapı manzaraları şehrin dört bir yanında ortaya çıkmaya devam ediyor. Aşırı yağışlarla birlikte alt yapı sos verirken, Güzelyurt Mahallesi’nde de bir halk otobüsünün geçtiği sırada yol çöktü. Çöken yol nedeniyle halk otobüsü olduğu yerde saplanıp kalırken, vatandaşlarda kısa süreli panik yaşadı. Bu durum her yağış sonrası olduğu gibi yine alt yapı sorununu gün yüzüne çıkardı. Asfalt yola saplanan otobüsün şöförü olayın şokunu yaşarken yolcular dışarı çıkarak yağmur altında bir süre beklediler. Ardından çekici ile birlikte Otobüs saplandığı yoldan çıkartılarak kurtarıldı.

Kazanın asfaltın yumuşaması kanalizasyon çalışması sırasındaki su kaçaklarının toprağı yumuşatması ile olduğu tahmin edilirken kazaya şahit olanlar ESKİ alışkanlıkları bırakmak lazım" Nevşehir Alt yapısını komple yenilemeli diyerek tepkilerini ifade ettiler.

O anlar çevredeki bir kişinin cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi.

Çöken Yol Tehlikesi...

Öte yandan Cevher Dudayev mahallesinde de yolda meydana gelen çökme nedeniyle parke taşlar dağıldı,yolda yaklaşık 90 cm'lik göçük oluştu.