Söz konusu yardım kampanyasının organizasyonu üstlenen Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, patates yardımlarının yanı sıra önümüzdeki günlerde kuru gıda ve giyim eşyası yardımlarının da yola çıkarılacağını söyledi.

Kampanya çerçevesinde Nevşehir halkının çok büyük bir yardım severlik gösterdiğini ve göstermeye de devam ettiğini belirten Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, Nevşehir Ticaret Odası altındaki depoda toplanan giyim eşyası yardımlarının tasniflenmesi çalışmalarının sürdüğünü 2 bin koli giyim eşyası yardımının da önümüzdeki günlerde Hatay’a gönderileceğini söyledi.

Şu ana kadar gönderilen 4 tır patates yardımının yanında yine 4 tır dolusu patates yardımının bugün yola çıkarılacağını söyleyen Özdemir, “Şu an itibariyle 4 tır patates gönderildi. 4 tır patatesinde gönderilmesini sağlayacağız. Bunların haricinde yağ, makarna, şeker gibi kuru gıdalarımız var. 1 Tır yardım olarak bunları da göndereceğiz. Ticaret odamız altındaki depomuzda giyim eşyaları toplandı ve tasnif ediliyor. Bin 500 dolayında giyim eşyası yardımı kolimiz hazırlandı. Bunlarda önümüzdeki günlerde gönderilecek. Nevşehir halkımızın duyarlılığı her türlü takdire layık. Kampanya bir süre daha ilimizde devam edecek. Hayırsever halkımız ve esnaflarımızın yardımlarını bizlere ulaştırmaya devam etmelerini bekliyoruz” diye konuştu.

 Haber:Ali Çamur