Zeytin Dalı Harekatı kapsamında 23 Ocak'ta şehit düştükten 2 ay sonra cenazesine ulaşılan Piyade Üsteğmen Oğuz Kağan Usta'nın ismi Kapadokya Hill Hotel & Spa'da yaşatılacak.

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında 23 Ocak'ta şehit düştükten 2 ay sonra cenazesine ulaşılan Piyade Üsteğmen Oğuz Kağan Usta'nın ismi Nevşehir'de ki Kapadokya Hill Hotel & Spa'da bir kata verildi. Konu hakkında açıklamada bulunan Ertaş Grup CEO'su ve Kapadokya Hill Hotel & Spa sahibi iş adamı Musa Ertaş, "Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’deki terör hedeflerine yönelik başlattığı ’Zeytin Dalı Harekatı’nın 4’üncü gününde şehit olan Piyade Üsteğmen Oğuz Kağan Usta, daha Önce 12 Ağustos 2017'de otelimizde konaklamıştı. Aldığımız acı haberden büyük üzüntü duydum" dedi.

Ailesi ile birlikte otelimizde misafir ettiğimiz Kahraman Mehmetçiğimizin Şehit olmasından dolayı derin bir üzüntü duydum” diyen Ertaş, halkın güvenliği, ülkenin huzuru ve esenliği için şehit olan Piyade Üsteğmen Oğuz Kağan Usta'nın tüm kahraman şehitlerimiz gibi milletin gönlünde saygın bir yer edindiğini kaydetti. 

"Şehit vurulunca ölmez, unutulunca ölür" sözünü hatırlatan Nevşehirli hayırsever iş adamı Musa Ertaş, şunları kaydetti: "İşte bugün Şehit Oğuz Kağan Usta kardeşimizin ismini yaşatmak ve onları unutmadığımızı göstermek için Otelimizde Onun Anısına Kaldığı Kata İsmini vermiş bulunuyoruz.

Suriye'deki terör hedeflerine yönelik düzenlenen 'Zeytin Dalı Harekatı'na tam destek verdiğini ifade eden Nevşehirli İş Adamı Musa Ertaş, "Ülkemizin bütünlüğüne gelecek her türlü tehdit ve tehlikeye karşı, birlik ve beraberliğimizi koruyarak mücadelemizi sürdürmeliyiz. Kalbimiz ve dualarımız, Suriye'de terör örgütlerine karşı yürütülen harekatta canlarını ortaya koyan kahraman Mehmetçiklerimiz ile birlikte. Allah Vatanımıza, Milletimize, Devletimize ve kahraman Ordumuza Zeval Vermesin. Zafer bizimle olsun. Bu vesile ile Tüm Aziz Şehitlerimize Allahtan rahmet, Kahraman Gazilerimize de sağlıklı yaşam diliyorum " dedi.