Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin’de düzenlenen operasyonda teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Nevşehirli hemşehrimiz Piyade Uzman Onbaşı Şahin Kaya için Mevlit okutuldu.

Nevşehirli Şehit Piyade Uzman Onbaşı Şahin Kaya için ailesi tarafından şahadetinin 40. günü dolayısıyla Gülşehir ilçesindeki evlerinin önünde Mevlit okutuldu. Şahin Kaya, Afrin’de başlatılmış olan Zeytin Dalı Harekatı kapsamında düzenlenen operasyonda 6 Şubat 2018 tarihinde şehit olmuştu. Nevşehirli Şehit Piyade Uzman Onbaşı Şahin Kaya şahadetinin 40. gününde Gülşehir ilçesindeki baba ocağında Mevlit programı düzenlendi. Düzenlenen mevlit programına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin, Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener, Nevşehir Vatan Şehitleri ve Malul Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Fatih Çiftçi,  çok sayıda vatandaş ve Şehit Kaya’nın ailesi ile sevenleri katıldı.

Şehit Şahin Kaya'nın Babası Ramazan Kaya'ya taziyede bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, "Şehidimiz Şahin KAYA'nın 40 yemeğinde şehidimizin ailesiyle birlikteydik. Rabbim şehadetini kabul etsin" dedi.