CHP İl başkanı Gülmez’den taziye mesajı
NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez, dün Gülşehir ilçemizde toprağa verilen Şehidimiz Piyade Uzman Onbaşı Şahin Kaya’nın ailesi ve yakınlarına taziye mesajı yayınladı.
Ülkenin ve milletin geleceği için canını feda eden Şehidimize Allah’tan rahmet dileyen CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, “Zeytin Dalı Harekatında şehit düşen askerlerimizden birinin de Gülşehir ilçemizden olduğunu büyük bir üzüntü içerisinde öğrendim. Vatanımızın muhafazası, milletimizin istikbali için canlarını feda eden tüm askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimize kast eden şer odaklarına karşı askerlerimize güç ve kuvvet versin. Bu yolda şehadete ulaşan askerimiz Piyade Uzman Onbaşı Şahin Kaya’ya rahmet, ailesine, yakınlarına sabırlar diliyorum” dedi.
  
İYİ Parti heyeti şehidin ailesine taziye ziyaretinde bulundu
NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı ve beraberindeki heyet Şehidimizin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
İl Başkanı Serkan Canpolat, il başkan yardımcısı Süleyman Kurt’un yer aldığı heyet Şehidimizin babası ve yakınlarıyla bir süre sohbet ederken, kendilerine Yüce Allah’tan sabır dilediler.
 
Ertaş’tan şehit ailesine taziye ziyareti
NEVŞEHİR(MHA) PÜİS Bölge Başkanı, İş adamı Musa Ertaş, Şehidimiz Piyade Uzman Onbaşı Şahin Kaya’nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Gülşehir ilçesinde şehidimizin ailesinin ikamet ettiği evin önünde kurulan taziye çadırını ziyaret eden PÜİS bölge başkanı ve iş adamı Musa Ertaş, Şehidimizin babasıyla bir süre sohbet etti.
Ertaş, şehidimizin ailesine maddi – manevi her zaman destek olacaklarını belirtirken, Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diledi.


Aziz Türk Milletinin Başı Sağ olsun.
Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır.
Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır.!
Son Şehit Şahin Kaya’yı son ve ebedi yolculuğuna uğurladık. Bugün Gülşehir ilçemizdeki şehidimizin cenaze merasimine katılarak dillerde tekbir, kalplerde dua ile eşlik eden tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Gülşehir halkı bugün şehrimizi adeta bayraklarımızla gelincik tarlasına çevirmiş, bu bir zorunluluk değildi. Gönül pınarlarından süzülen sevgi selinin sokaklara, balkonlara, pencerelere yansımasıydı.
On binlerce kişi şehidimizi ebedi istirahatgahına uğurlarken tek bir söz söylediler. Allahu Ekber.
Ve bir gerçekliği haykırdılar; Şehitler Ölmez! vatan Bölünmez!
Bugün biz bu topraklarda özgürce yaşamaya hak kazanmış isek bu topraklar bu vatan için Türk devleti ebedi müddet yaşaması için 20 günlük bebeğini, 12 aylık zevcesini, anne ve babasını gözü yaşlı geride bırakarak bir gül bahçesine girercesine kara toprağın bağrına giren Şahin Kaya’ların sayesindedir.
Bugün yapmamız gereken hep birlikte Şehitlerimizin geride bıraktığı gözü yaşlı analara emanet bıraktığı oğullara sahip çıkmaktır. Tekbirlerle uğurladığımız şehitlerimize dualar göndermektir. Şehidimize Allahtan rahmet, Aziz Türk Milletine başsağlığı diliyor. Gülşehir halkına bugün sergiledikleri vatansever tablodan dolayı teşekkür ediyorum.
Tayfur URGENÇ
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı

BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ ŞAHİN KAYA İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TKS) Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’nda PKK/YPG ve DEAŞ üyesi teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Şahin Kaya’nın şehit olmasını derin bir üzüntü ile öğrendiğini ifade ederek ailesine baş sağlığı dileğinde bulundu.
Başkan Parmaksız yayımladığı taziye mesajında, aldığımız acı haberle yüreğimize ateş düştü. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Şehidimizin ailesine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" ifadelerine yer verdi.
Başkan Parmaksız, ülkenin bölünmez bütünlüğünü sağlamak için gece gündüz teyakkuzda olan kahraman askerlerin şehadet haberinin ülkede derin bir üzüntüye neden olduğunu vurguladığı mesajında, "Ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamak gayesiyle bölücü terör örgütü mensuplarına karşı, kararlı ve etkili bir mücadele yürüten silahlı kuvvetlerimiz mensubu askerimizin, Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’nda PKK/YPG ve DEAŞ üyesi teröristlerle çıkan çatışmada şehit olmasından büyük üzüntü duydum. Milletimizin birlik ve beraberliğini muhafaza etmek, devletin bağımsızlığını korumak gayesiyle bölücü ihanet şebekesine yürüttükleri operasyon sırasında şehit olan kahraman askerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, şehidimizin yakınlarına ve silahlı kuvvetlerin tüm mensuplarına sabr-ı cemil ve başsağlığı diliyorum" dedi.


Mali Müşavirler Odası Başkanı Şerafettin ARSLAN' dan Taziye mesajı.
Nevşehir Mali Müşavirler Odası Başkanı Şerafettin ARSLAN Türk Silahlı Kuvvetlerince Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de teröristlerce  şehit edilen Uzman Çavuş Şahin Kaya için taziye mesajı yayınladı.

ARSLAN mesajında;
Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı’nda Hemşerimiz  Uzm. Çavuş Şahin KAYA şehit olmuştur, Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyorum. Şehidimizin ve şehitlerimiz ailelerine  sabır diliyorum.  Vatan sağolsun.


Milletimizin başı sağ olsun
MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Afrin’de şehitlik mertebesine ulaşan Gülşehirli askerimiz için taziye mesajı yayınladı.
Suriye’nin Afrin kentinde hainlerin kökünü kazımak için adım adın ilerleyen kahraman askerlerimizden Gülşehirli Uzman Çavuş Şahin Kaya’nın şehadet haberini büyük bir üzüntü içerisinde aldıklarını söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, Zeytin Dalı Harekâtının 17. gününde Nevşehir’i yasa boğan haberin ardından taziye mesajı yayınladı.
Türk milletinin birlik ve beraberliğini hiç kimsenin bozamayacağına vurgu yapan İl Başkanı Kaya, “Hainler şunu iyi bilsin ki Mehmetçiğimizin olduğu yerde tarih yazılır. O tarihte bu vatana hainlik edenleri toprağa gömecektir. Şehidimiz Uzman Çavuş Şahin Kaya’ya Allah’tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere tüm Nevşehir halkına ve tüm Türk Milletine başsağlığı diliyorum” dedi.
 
Birlik Vakfından taziye mesajı
Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç, şehidimize rahmet, ailesine, Nevşehir halkına ve tüm milletimize başsağlığı temennisinde bulundu.
Dinç, “Kahraman ordumuzun Afrin'de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatının 16. gününde Şehit olan Gülşehir İlçemizden Uzman Çavuş Şahin Kaya'ya Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı dileriz. Rabbim Şehitlerimizin Şehadetlerini kabul eylesin inşallah. Kahraman ordumuza zaferler nasip eylesin” diye konuştu.
 
Şehidimize Yüce Allah’tan rahmet diliyoruz
Memur-Sen konfederasyonuna bağlı Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir, Türk Silahlı Kuvvetlerinin büyük bir başarıyla sürdürdüğü Afrin harekatında hayatını kaybeden Şehidimize rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.
Özdemir, “Afrin'de devam eden Zeytin Dalı harekatında Gülşehirli hemşerimiz, Kahraman Uzman Çavuş Şahin Kaya şehit düşmüştür. Şehidimize Allah'tan rahmet, Ailesine ve tüm milletimize sabırlar diliyoruz. Milletimizin başı Sağ olsun” dedi.

Acıgöl Belediye Başkanı Ertaş'tan Taziye Mesajı
Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’den teröristlerce gerçekleştirilen havan saldırısında şehit olan Gülşehirli Uzman Çavuş Şahin Kaya için taziye mesajı yayınladı
​Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Kahraman Ordumuzun; Suriye’nin Afrin bölgesinde PKK/PYD-YPG/DAEŞ’e mensup teröristleri etkisiz hale getirmek,  dost ve kardeş bölge halkını terörist unsurların baskı ve zulmünden kurtarmak maksadı ile başlattığı  ‘Zeytin Dalı Harekâtı’nda Nevşehirli Hemşerimiz Uzman Çavuş Şahin Kaya’nın şehit olduğu haberini kederle öğrenmiş bulunuyoruz.
Vatanımızın istikbalini korumak ve muhkem kılmak uğruna; Mübarek Gaza'ya çıkan,  birlik ve beraberliğimize kast eden şer odaklarına fırsat vermeyen tüm askerlerimize Yüce Allah’tan Muzaffer Gazilik”;  bu yolda Şehadet Makamına ulaşan askerlerimize ve hemşerimiz Uzman Çavuş Şahin Kaya’ya Allah’tan rahmet diliyor, kederli ailesine ve milletimize taziyelerimi sunuyorum.”

Başkan Parmaksız Taziye Mesajı Yayımladı​
NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’den teröristlerce gerçekleştirilen havan saldırısında şehit olan Gülşehirli Piyade Uzman Çavuş Şahin Kaya için taziye mesajı yayınladı.
​Zeytin Dalı Harekâtının 17. gününde Nevşehir’i yasa boğan bu haberin ardından Parmaksız; “Milletimizin, vatanımızın can ve mal güvenliği, emniyeti için gece gündüz demeden, bin bir zorlukla görev yapan güvenlik güçlerimize Afrin'de Havan saldırısı düzenlenmiş Bu hain saldırıda Gülşehirli hemşerimiz  Uzman Çavuş Şahin Kaya şahadet makamına ermiştir.

Şehidimizin katillerini bulunup, bu alçakça saldırının hesabı, teröristlerden mutlaka sorulacaktır. Söz konusu alçakça saldırıda şehit olan yiğit vatan evladı Şahin Kaya ile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, silah arkadaşlarına, milletimize ve Emniyet mensuplarımıza sabır ve metanet, Diliyorum. dedi

Nevşehir Sanayici Ve İş Adamları Derneğinden Taziye Mesajı​
Nevşehir Sanayici Ve İş Adamları Derneği (NESİAD) Başkanı Mustafa Ertaş ve Yönetim Kurulu tarafından taziye mesajı yayınladı.

NESİAD Yönetim kurulu adına Dernek Başkanı Mustafa Ertaş tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verdi:
“Kahraman Ordumuzun; Suriye’nin Afrin bölgesinde PKK/PYD-YPG/DAEŞ’e mensup teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını terörist unsurların baskı ve zulmünden kurtarmak maksadı ile başlattığı ‘Zeytin Dalı Harekâtı’nda Nevşehirli Kahraman Hemşerimiz Uzman Çavuş Şahin Kaya’nın şehit olduğu haberini kederle öğrenmiş bulunuyoruz.
Vatanımızın istikbalini korumak ve muhkem kılmak uğruna; Mübarek Gaza'ya çıkan,  birlik ve beraberliğimize kast eden şer odaklarına fırsat vermeyen tüm askerlerimize Yüce Allah’tan Muzaffer Gazilik”;  bu yolda Şehadet Makamına ulaşan askerlerimize ve hemşerimiz Uzman Çavuş Şahin Kaya’ya Allah’tan rahmet diliyor, kederli ailesine ve milletimize taziyelerimizi sunuyoruz.”

Yanar, Şehit Uzman Çavuş Şahin Kaya İçin Taziye Mesajı Yayımladı​
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Afrin’de Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Zeytin Dalı Operasyonunda şehit olan Nevşehir’in Gülşehir İlçe nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Şahin Kaya için bir taziye mesajı yayımladı.
​Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, ülkemizin sınır güvenliğini sağlamak amacıyla Afrin’de PKK/KCK-PYD/YPG-İŞİD’li teröristlere yönelik olarak sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatının 16. gününde  Nevşehirli  Uzman Çavuş Şahin Kaya’nın şehadet mertebesine yükseldiğini belirten AK Parti İl Başkanı Yanar; “Tüm Türk Milletinin ve Nevşehir’imizin başı sağolsun” dedi.
Yanar  “Milletimizin huzur ve bekası için sürdürülen Zeytin Dalı operasyonunda şehit olan tüm askerlerimize Allah rahmet eylesin. Türk Milletinin birlik ve beraberliğine kast eden bu şer odakları,bu milletin bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Kahraman Mehmetçiklerinden hak ettiği karşılığı mutlaka alacaktır. Bu uğurda şehadet mertebesine ulaşan tüm şehitlerimize ve Afrin’de dün şehit olan Gülşehirli Uzman Çavuş kardeşimiz Şahin Kaya’ya Allah’danrahmet , yakınlarına,ailesine ve tüm Türk Milleti’ne baş sağlığı diliyorum.”

Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı’dan Taziye Mesajı​
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’den teröristlerce gerçekleştirilen havan saldırısında şehit olan Gülşehirli Uzman Çavuş Şahin Kaya için taziye mesajı yayınladı.
​Rektör Bağlı mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Kahraman Ordumuzun; Suriye’nin Afrin bölgesinde PKK/PYD-YPG/DAEŞ’e mensup teröristleri etkisiz hale getirmek,  dost ve kardeş bölge halkını terörist unsurların baskı ve zulmünden kurtarmak maksadı ile başlattığı  ‘Zeytin Dalı Harekâtı’nda Nevşehirli Hemşerimiz Uzman Çavuş Şahin Kaya’nın şehit olduğu haberini kederle öğrenmiş bulunuyoruz.
Vatanımızın istikbalini korumak ve muhkem kılmak uğruna; Mübarek Gaza'ya çıkan,  birlik ve beraberliğimize kast eden şer odaklarına fırsat vermeyen tüm askerlerimize Yüce Allah’tan Muzaffer Gazilik”;  bu yolda Şehadet Makamına ulaşan askerlerimize ve hemşerimiz Uzman Çavuş Şahin Kaya’ya Allah’tan rahmet diliyor, kederli ailesine ve milletimize taziyelerimi sunuyorum.”

Ülkü Ocakları’ndan taziye mesajı​
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Afrin’de şehit düşen Nevşehirli asker için taziye mesajı yayınladı.

Suriye’nin Afrin kentinde ki hainlerin kökünü kazımak için adım adın ilerleyen kahraman askerlerimizden Nevşehirli hemşerimiz Uzman Çavuş Şahin Kaya’nın haberi geldi. Zeytin Dalı Harekâtının 17. gününde Nevşehir’i yasa boğan bu haberin ardından Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker taziye mesajı yayınladı.
Şahinler olduğu sürece bu memleketin, birlik ve beraberliğini hiç kimsenin bozamayacağını söyleyen Başkan Ali Türker, Şahadete yürüyen yiğidimiz bizler yatağımızda rahat uyuyalım diye kendini feda etti. Hainler şunu iyi bilsin ki Mehmetçiğimizin olduğu yerde tarih yazılır. O tarihte sizleri toprağa gömecektir.
Mehmetçiğimiz Gülşehirli Uzman Çavuş Şahin Kaya’ya Allah’tan rahmet, Fedakâr ailesine ve aziz milletimize başsağlığı dileriz.” dedi.

Başkan Salaş’dan Afrin şehidi için taziye mesajı​
Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Afrin’de Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Zeytin Dalı Operasyon unda şehit olan Nevşehirli  Uzman Çavuş Şahin Kaya için bir taziye mesajı yayımladı.

"Kahraman ordumuzun ülkemizin güvenliğini korumak için terör örgütlerine karşı Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Operasyonu'n da şehit olan hemşehrimiz Uzm. Çvş. Şahin Kaya kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. İnanıyorum ki; silah arkadaşları şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacak en ağır şekilde misliyle karşılık vereceklerdir. Ülkemizin birlik, beraberlik ve kardeşliğine kasteden bu tür saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Ülkemizin huzur, güvenlik ve istikrarını bozmayı amaçlayan bu saldırılar karşısında geçmişte olduğu gibi bugün de hep birlikte teröre karşı tek vücut ve tek ses olarak dimdik duracağız. Bu duygu ve düşünceler içinde başta Afrin’de Zeytin Dalı Operasyonu'nda ki şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor, şehit düşen aziz kardeşimiz Uz.Çvş. Şahin Kaya'ya Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimizeve tüm milletimize sabırlar diler,Aziz milletimizin başı sağ olsun." 

Gizligider'den Şehit Uzman Çavuş İçin Taziye Mesajı​
AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Afrin’de Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Zeytin Dalı Operasyon unda şehit olan Nevşehirli  Uzman Çavuş Şahin Kaya için bir taziye mesajı yayımladı.

Gizligider mesajında, "Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen askerlerimizden birinin hemşehrimiz olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş oldum. Vatanımızın muhafazası ve milletimizin istikbali için canını feda eden tüm askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim, birlik ve beraberliğimize kast eden şer odaklarına fırsat vermeyen askerlerimize güç, kuvvet versin. Bu yolda şehadet makamına ulaşan askerlerimize ve hemşehrimiz, kahraman kardeşimiz Nevşehirli Uzman Çavuş Şahin Kaya’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyorum" dedi.

Ünver, Şehit Uzman Çavuş Şahin Kaya İçin Taziye Mesajı Yayımladı​
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Afrin’de Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Zeytin Dalı Operasyon unda şehit olan Nevşehirli  Uzman Çavuş Şahin Kaya için bir taziye mesajı yayımladı.
Ünver Mesajında ,  Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, ülkemizin sınır güvenliğini etkin bir şekilde sağlamak amacıyla Afrin’de PKK/KCK-PYD/YPG-İŞİD’li teröristlere yönelik olarak sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatının 16. gününde  Nevşehirli  Uzman Çavuş Şahin Kaya’nın şehadet mertebesine yükseldiğini belirtti.
Ünver, mesajında şunları kaydetti:  “ Aziz Milletimizin huzur ve bekası için sürdürülen Zeytin Dalı operasyonunda şehit olan tüm askerlerimize Allah rahmet eylesin. Türk Milletinin birlik ve beraberliğine kast eden bu şer odakları,bu milletin bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Kahraman Mehmetçiklerinden hak ettiği karşılığı mutlaka alacaktır. Bu uğurda şehadet mertebesine ulaşan tüm şehitlerimize ve Afrin’de dün şehit olan Gülşehirli Uzman Çavuş kardeşimiz Şahin Kaya’ya Allah’dan rahmet , yakınlarına,ailesine ve tüm Türk Milleti’ne baş sağlığı diliyorum.”

Şehidimize rahmet, Milletimize başsağlığı dileriz
İYİ Parti İl Başkanı Serkan Canpolat, Afrin harekatında şehitlik mertebesine ulaşan Gülşehirli Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm Türk milletine başsağlığı diledi.
Canpolat, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, Mehmetçiğimizin Afrin'de sürdürdüğü Harekatın 16. gününde Şehit olan Gülşehir İlçemizden Uzman Çavuş Şahin Kaya'ya Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı dileriz. Rabbim Şehitlerimizin Şehadetlerini kabul eylesin inşallah. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerinde bulundu.