Malatya’nın Doğanşehir ilçesi Erkenek Mahallesi girişinde, askeri aracın yol kontrolü sırasında bir tırın askeri araca arkadan çarpması sonucunda şehit olan Nevşehirli Jandarma Er Uğur İPEK, doğum yeri olan Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde ilçe kaymakamlığı tarafından Çarşı Camii'de Kuran-ı Kerim ve Mevlidi Şerif proğramı düzenlendi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan proğramda mevlit okundu.

Nevşehir’in Acıgöl ilçesi Çarşı Camii'de okutulan mevlide, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz , Av. Murat Göktürk, Acıgöl Kaymakam Vekili Muhammet Öztabak,
 Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, Nevşehir İl Garnizon Komutanı J. Kd. Alb. Ramazan AKÇA, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Nevşehir İl Müfütüsü Yakup Öztürk, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. M.Ali Tanrıver, Acıgöl AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Gül şehidimizin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Çarşı Camii'de Camiinde okutulan Mevlid-i Şerif sonrasında ise Acıgöl Kaymakamlığı tarafından şehidimizin evi önünde yemek ikramında bulunuldu.

Yemek sonrası Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk Şehidimizin babası Hüseyin İPEK'e tekrar taziyede bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin birliği, dirliği ve bayrağın dalgalanması için şehitler verildiğini söyleyerek milletin birlik ve beraberliğinin asla bozulmayacağını vurguladı. Açıkgöz, "Bayrağımız dalgalandığı, vatanımızın bütünlüğü sağlandığı müddetçe şehitlerimizin ruhlarını sızlattırmayacağız. Bu vatan bölünmeyecek. Bayrağımız dalgalanacak. Şehitlerimizin ruhu sızlamayacak. Şehit yakınları bize emanet, şehitlerimizin emanetleri her şeyin üzerinde" dedi.