Bölgesel Amatör Ligi(BAL) liginde Nevşehir’in tek temsilcisi olan Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, Nevşehirspor Başkan vekili Emrah Akün ve Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret ederek, kulüp çalışmalarına ilişkin olarak bilgiler verdiler.

Ziyarette 2016-2017 futbol sezonu öncesinde transfer çalışmalarının tamamlandığını ve ikinci etap kamp çalışmaları için Avanos ilçesinde çalışmaların tamamladığını söyleyen Leblebici, hedeflerinin de Şampiyon olarak 3. Ligde mücadele etmek olduğunu kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti diye getiren Ticaret Borsası Başkanı Salaş, Nevşehir Ticaret Borsası olarak her zaman Nevşehirsporumuzun yanında olduklarını söyledi.


Nevşehirspor'un kentin tanıtımına katkıda bulunması açısından önemli olduğunu ifade eden Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ise şu şekilde konuştu, “Basından da takip ettiğim kadarıyla, ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için çaba gösteriyorsunuz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize de örnek olmak gurur verici bir durum. Spora zaman ayırırken, sizlerin de belirttiği gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı sağlıyor. Branşı ne olursa olsun, herkesin mutlaka spor yapması gerek. Ben kendim de futbolla alakalıyım. Nevşehirsporu takip ediyorum, Fırsat buldukça maçları izlemeye gidiyorum. Bu sebepten Nevşehir Ticaret Borsası olarak her zaman spor ve sporcunun yanında olmaya özen gösterdik. Bundan sonrada üzerimize düşen ne varsa hazırız. Nevşehirspor'un bu sene şampiyon olmasını umut ediyor, bu hedeflerle kurulan bu güçlü kadronun oluşmasında emek veren başta Kulüp Başkanı Sayın Muzaffer Leblebici'ye ve değerli Yönetim Kurulu Üyelerine buradan teşekkür ediyorum.” dedi.

 Ziyarette,  Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, üzerinde Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş’ın  isminin yazdığı 50 numaralı Nevşehirspor forması hediye etti.