Üniversitemiz ve Anı Yayıncılık tarafından, bilgisayar destekli nitel veri analiz programı hakkında akademisyenlere, lisansüstü öğrencilere ve araştırmacılara yönelik tanıtım ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Kapadokya Teknopark Eğitim ve Farkındalık uzmanı Arş. Gör. Kadriye Bayram tarafından koordine edilen programa; Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Sosyal Bilimler Enstitü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Vedat Aktepe, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Kadriye Balta, Prof. Dr. Ali Meydan ve üniversitemiz öğretim üyeleri/elemanları ile lisansüstü öğrencileri katılım sağladı.
Program kapsamında Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen sunumda nitel araştırma yaklaşımı, nitel veri analizinde kullanılan Nvivo programı ve özellikleri, programın araştırmacılara sunduğu olanaklar, avantajlar ile önemi, kullanıldığı alanlar gibi temalar ele alındı.
Anı Yayıncılık Eğitim Danışmanı Dilek Ertuğrul tarafından Nvivo programına yönelik katılımcıların sorularının cevaplanması ile program son buldu.