Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ı ziyaret ederek,  hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş beraberinde Ticaret Borsası Genel Sekreteri Uğur Aydoğan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Nevşehir İl Başkanlığına atanan Mustafa Rauf Yanar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  

Ziyarette, Nevşehir gündemi üzerine bir süre sohbet eden Borsa Başkanı Salaş ve yönetim kurulu üyeleri, Yanar’a yeni görevinde başarılar diledi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ise NTB Başkanı Salaş ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Salaş ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden dolayı teşekkür eden Yanar; “AK Parti camiası olarak TOBB’a bağlı oda ve borsaları her zaman önemsedik. Bu kurumlarımızın görüşlerinin de çok değerli olduğuna inanıyoruz. Bundan sonra da aynı desteği sizlerden bekliyoruz. Nevşehir’i el birliği ile geliştirmek hepimizin ortak hedefidir” dedi.