Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda (NTSO)  mevzuat hükümleri gereği Meclis Başkanlığı Yardımcıları’nda görev değişikliği yapılması amacıyla seçim gerçekleştirildi.

NTSO eski Meclis Başkan Yardımcıları Mehmet Varol ve Zafer İnanır iki yılı aşkın süredir layıkıyla yürüttükleri görevlerinden Oda mevzuatı gereğince ayrılmaları sebebiyle yeni Meclis Başkan Yardımcısı seçimleri yapıldı. NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce’nin Başkanlığı’nda yürütülen seçimlerde Meclis üyeleri Ömer Güçlü ve Mikdat Şahin adaylıklarını açıkladı.

Meclis üyeleri arasında yapılan oylama ile 2 Meclis Başkan Yardımcısının olmasına oy birliği ile karar verilmesinin ardından aday olan Ömer Güçlü ve Mikdat Şahin NTSO Meclis Başkan Vekilliği görevine seçildi.   

Gerçekleştirilen seçimlerin ardından konuşma yapan Meclis Başkanı Seyit İnce yeni Meclis Başkan Vekillerini tebrik ederek, “Birlikte çalıştığımız sürede yaptıkları çalışmalardan dolayı aramızdan ayrılan Mehmet Varol ve Zafer İnanır’a tüm üyelerimiz adına teşekkür ederim. Bunun yanı sıra bölgemiz için yeni çalışmaları uyumla yürüteceğimize inandığımız Ömer Güçlü ve Mikdat Şahin’e de başarılar diliyorum.” Dedi.

Meclis üyelerine, Oda Yönetimine ve personeline teşekkür ederek veda eden Zafer İnanır, NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce ve Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız tarafından  takdim edilen şükran plaketini kabul etti.

Ayrıca NTSO Yönetim Kurulu üyesi görev değişiminde Ahmet Tok’un yerine Murat Bilgili geldi. Toplantıda konuşma yapan Ahmet Tok, “Odada görev aldığım süre içerisinde yurt içinde ve dışında bölgemizi pek çok yerde temsil ettik. Bir turizmci olarak Odamızın turizme sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederim.” Dedi. 

Seyit İnce ve M.Arif Parmaksız, bölgeye ve Oda’ya sağladığı katkı ve destekten dolayı Ahmet Tok’a teşekkür ederek şükran plaketi sundular.