Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Başdere İlkokulunda Öğretmen olarak görev yapan Öğretmenliği döneminden Öğrencisini Öğretmenler günü münasebetiyle ziyaret etti.
Ürgüp Belediyesi tarafından bu yıl Öğretmenler günü nedeniyle İlçede görev yapan 470 Öğretmene üzerinde Öğretmenin adı soyadı yazılı kalem hediye edildi.
Hediyelerden biri de Başdere İlkokulunda Ders Ücreti Karşılığında Görevlendirme ile görev yapan Öğretmen Esra Yılmaz'ındı.
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın Ürgüp Lisesinden Öğrencisi olduğunu belirten Esra Yılmaz, Ben de sizin öğretmenler gününüzü kutluyorum. Hiç unutamadığım bir anım var, Ürgüp Lisesinde Nöbetçi Öğrenci idim, bana test kitabı getirerek, boş oturma test çöz bol bol diyerek bir kitap hediye etmiştiniz, bugün belkide Öğretmen olmamda önemli bir gün olan o nöbetçi olduğum günün etkisidir. Size bugün bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.
Başkan Fahri Yıldız ise, Öğretmen olmanın en önemli yanı, sizler gibi Öğrencilerle karşılaşmak. İyiki Öğretmen'dim. Ne zaman bir okula gitsem, Öğrencileri görsem 27 yıllık görev sürem gözümün önünden geçer. diyerek tüm Öğretmenlerin Öğretmenler gününü kutladı.