Nevşehir'de Polis Haftası nedeniyle Kanguru Kreş öğrencileri TOKİ’de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

Nevşehir Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde bulunan Asayiş Şube Müdürlüğüne giden Kanguru Kreş sahibi Ebru Okşar, öğretmenler Elmas Ağmaz, Handan Bilgin ve minik öğrenciler polisler ile sohbet ederek karakolu gezdi.
Polis ve asker kıyafeti giyerek ziyarete giden minikler burada polislere moral verdi. Minikleri gören Polislerin yüzlerinde gülücükler açarken, duygulu anlara şahit olundu.
Polisler ile minik öğrenciler arasında ilginç diyaloglar gerçekleşti. Öğrencilerden bazılarının Büyüyünce Polis olup, sonra da şehit olacaklarını söylemesi “miniklerden büyük sözler” olarak yorumlandı.
Ülkenin kritik dönemden geçtiği şu günlerde miniklerin kalplerinden çıkan büyük sözler, kutsal olan polislik mesleği ve şehitlik sözcüklerini bir araya getirmeleri ayrıca duygulandırdı.
Asker ve Polis kıyafetleri taşıyan minikler ellerinde “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” pankartı ile karakolu gezip ziyaretini tamamladı.
 
Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Kanguru Kreş sahibi Ebru Okşar, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yıldönümü dolayısıyla Nevşehir Asayiş Şube Müdürlüğüne öğrencilerimiz ile birlikte ziyaret gerçekleştirdik. Verilen Şehitlerimizi ve Güneydoğu da mücadele eden güvenlik güçlerimiz unutmadık. Bu şehirde huzur ve güven içerisinde yaşıyorsak bunda polis ve askerimizin fedakarlığı kaçınılmazdır. Bizler bu ziyaret ile onlara moral vermek istedik. Bu ziyarette öğrencilerimiz polis ekipleri ile birlikte sohbet etme, vakit geçirme imkanı buldu. Bizlere kıymetli zamanlarını ayıran Polis memurlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.


Kent Haber Gazetesi