Basınımızın güzide çalışanları..

Değerli Basın Mensubu Arkadaşlar

10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle İHH ( İnsani Yardım Vakfı ) Nevşehir gönüllüleri adına  hepinizin Gazeteciler gününüzü Kutlarım.

 

Sizlerin sayesinde bölgemiz de , şehrimiz de, ülkemiz de ve Dünya’da yaşanan olaylardan gerek yazılı gerek görsel, gerekse internet basın - yayın organları, Radyo, tv, gazete aracılığıyla çok kısa bir süre içinde haberdar olmaktayız. Zor şartlar altında halka ve insanlığa yaptığınız hizmetlerinizi  İHH ( İnsani Yardım Vakfı ) NEVŞEHİR GÖNÜLLÜLERİ olarak takip ediyor,  takdir ediyoruz.

 

Değerli basın mensupları.

Toplumun doğru yönlendirilmesi, yanlışların düzeltilmesi, gelecek nesle yaşanılır bir ülke bırakılması sizlerin süzgecinden geçen ve tarafsız bir şekilde yaptığınız yayınlar sayesinde oluşmaktadır. Sorumlu gazetecilik bilinciyle kamuoyu oluşturmada ki gayretlerinizi görmemek için kör, duymamak için sağır olmak lazım. Geleceğe ümitle bakmak, bozulmaya yüz tutmuş sosyal yapının düzelmesi için gayret sarf etmek sizlerin yaptığı haberlerle mümkün olacaktır. Halkın sıkıntılarını yetkili makamlara , yetkili makamların isteklerini halka anlatırken, kişisel hakların ihlaline yer vermeden ‘’taraf olmayanın bertaraf olacağını bilerek,’’ her zaman hakkın ve haklının kamuoyuna duyurulmasındaki gayretlerinizi takdirle karşılıyor. İHH ( İnsani Yardım Vakfı ) Nevşehir gönüllüleri adına tüm gazetecilerimizin 10 ocak gazeteciler gününü  tüm basın mensuplarına başarı getirmesini diliyorum..

                                                                                                            A.Baki ÖNCEL