Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreter vekili ve Avanos İlçe Kaymakamı Mustafa ELDİVAN Gülşehir ilçemiz Ovaören ve Yalıntaş köyüne yapılacak olan Kanalizasyon Alt yapı çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Genel Sekreter Mustafa Eldivan açıklamasında; "Kanalizasyon Alt Yapı Şebekesi bulunmayan Gülşehir İlçemize bağlı Ovaören Köyü Kanalizasyon alt yapı şebekesi ihalesi yapılmıştır. İhale bedeli 1.337.010.40 TL'ye  bu yıl içerisinde tamamlanıp halkımızın hizmetine sunulacaktır. Şimdiden Hayırlı uğurlu olsun" dedi .

Ayrıca keşif bedeli 528.424.82 TL olan yine Gülşehir ilçemize bağlı Yalıntaş Köyünde de tamamı Özel İdaremiz ekiplerince yapılan Kanalizasyon alt yapı çalışmaları devam etmekte olup en kısa sürede halkımızın hizmetine sunulacaktır diyen Eldivan açıklamasının devamında, " Her zaman olduğu gibi Ovaören ve Yalıntaş köylerimize sunulan hizmetlerde halkımızın yanında olan Nevşehir Valimiz Nevşehir Milletvekillerimiz ve emeği geçen Özel İdaremiz personellerine teşekkür ederim" dedi.