Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız ,Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve beraberindeki heyet, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ı ziyaret etti. Ziyarete, AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de eşlik etti.

NTSO Başkanı Arif Parmaksız, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan Avukat Mustafa Rauf Yanar’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ise NTSO Başkanı Arif Parmaksız, NTB Başkanı İbrahim Salaş ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Ziyaretlerinden dolayı Parmaksız ve Salaş ile beraberindeki heyete teşekkür eden AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar da, “Bizim için sivil toplum kuruluşları, birlikler, dernekler, kanaat önderleri, yerel önderler anlamlı ve önemlidir. Onların fikir ve düşünceleri, bizim yol haritamızı ve yön pusulamızı belirlemektedir.Birlik ve beraberlik içerisnde bu şehri hep birlike yöneteceğiz" dedi.

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar´ında hazır bulunduğu ziyarette, AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de İl Başkanlığı görevine atanan Mustafa Rauf Yanar´a görevinde başarılar diledi.

Nevşehir için yapılması gereken her türlü proje noktasında sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket ettiklerini belirten Açıkgöz, “Üzerimize düşen ne ise biz Siyasiler olarak her zaman hazırız,yanınızdayız, yeter ki üretim olsun, yeter ki memlekete bir çivi çakılsın, biz her zaman elimizi, bedenimizi taşın altına koymaya hazırız’ dedi. Ben bu anlamda Oda ve Borsa Başkanımıza değerli Nevşehirli yatırımcılarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.