Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından 12-15 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan Dış Ticaret Eğitimi NTSO hizmet binasında yapılacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, ülkemizin ihracat ile ilgili hedeflerini önemsediğini ve bu amaçla çalışmalarının sürekli devam edeceğini belirterek, “İlimizde dış ticaret potansiyelinin artırılması ve üyelerinin ihtiyacı olan dış ticaret eleman açığının kapatılması  için bu sene içerisinde düzenlediğimiz eğitimlere bir çok üyemiz ve çalışanı katılarak sertifikalarını aldılar, Ekim Ayı içerisinde de yeni bir eğitimi Ahiler Kalkınma Ajansı ile ortak düzenliyoruz, dış ticaret ile ilgilenen bütün üyelerimizin bu eğitimlere önem vermeleri gerekmektedir.” Şeklinde konuştu.

Ücretsiz olarak 12-15 Ekim 2015 tarihleri arasında düzenlenen ve 4 gün sürecek olan eğitime katılım sınırlı olup, katılım için Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası veya Ahiler Kalkınma Ajansı’na kayıt yaptırılması gerekmektedir.