PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü, Dünya Posta Birliği İdari Konsey Başkanı Kenan Bozgeyik başkanlığındaki Yönetim Toplantısı’nda 2017 yılının ilk üç çeyreğindeki faaliyetler genel olarak ve ürün bazında değerlendirildi.

PTT A.Ş sektörel hedef ve stratejileriyle hizmetleri ve projelerinin değerlendirilmesi amacıyla Ürgüp'te düzenlenen toplantıya,Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ptt A.Ş. Merkez Teşkilatı yöneticileri ve tüm illerin PTT Başmüdürleri katıldı.

PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik burada yaptığı açıklamasında; "Yenilenen PTT’mizin gelişim süreçlerini gözden geçirmek üzere Nevşehir’de Başmüdürlerimiz ile toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Dünü bugünden farklı olan, bugünü yarından farklı olacak şirketimizin dünya markası olma yolundaki adımlarını ve büyüme trendini görüyoruz. Ayrıca E-ticaretten posta kargomuza, bankacılıktan elektronik hizmetlerimize tüm alanlarda hep birlikte topyekûn bir yenilenme sürecindeyiz" dedi.

Bozgeyik, Toplantımıza telekonferans yöntemiyle bağlanarak iyi dileklerini ileten Sayın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan'a şükranlarımı sunuyorum. Yine 40 bin kişilik ailemiz adına bizi ağırladığı için Sayın Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş'a da emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Öte yandan 2017 Yılı Postacı Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali  yarın 7 Ekim Cumartesi günü  Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde gerçekleştirilecek.