Direksiyon Başında Kalp Krizi Geçiren Aldatmaz Duvara Çarptı !

Nevşehir´de araç kullanırken kalp krizi geçiren sürücü aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek bir iş yerinin bahçe duvarına çarptı. Eski Şehit Aileleri ve Malulleri Dernek Başkanı olduğu öğrenilen Rasim Aldatmaz'ın durumu ciddiyetini koruyor.

Nevşehir´de araç kullanırken kalp krizi geçiren 66 yaşındaki sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek bir iş yerinin bahçe duvarına çarptı.

Eski Şehit Aileleri ve Malulleri Dernek Başkanı olduğu öğrenilen Rasim Aldatmaz'ın durumu ciddiyetini koruyor.

50 AL 938 plakalı otomobiliyle Fevzi Çakmak Caddesi'nden şehir merkezine doğru ilerleyen 66 yaşındaki Rasim Aldatmaz, görgü tanıklarının ifadesine göre direksiyon hakimiyetini kaybederek Çavuşoğlu Galericiler Sitesi yanında bulunan bir iş yerinin bahçe duvarına çarptı. Çevredeki vatandaşlar tarafından aracından çıkarılan Aldatmaz, ambulansla Nevşehir İ.Şevki Atasagun Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Aldatmaz´ın kalp krizi geçirdiği belirlendi. Acil serviste kalbi duran Aldatmaz burada yapılan kalp masajı ile yeniden hayata döndürülüp hayati tehlike kaydı ile Kayseri´de özel bir hastaneye sevk edildi. Evli ve 4 çocuk babası olan Aldatmaz, Nevşehir´de uzun yıllar Şehit Aileleri ve Malulleri Dernek Başkanlığı görevini yapmıştı. Nevşehir´de araç kullanırken kalp krizi geçiren 66 yaşındaki sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek bir iş yerinin bahçe duvarına çarptı. Eski Şehit Aileleri ve Malulleri Dernek Başkanı olduğu öğrenilen Rasim Aldatmaz'ın durumu ciddiyetini koruyor.