2015 yılında Tunceli'de Şehit olan Nevşehirli polis memuru Ali Rıza Güneş'in İsmi Gülşehir'de Konferans Salonuna Verildi.

Açılışa, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Murat Göktürk’ün yanı sıra Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İl Göç İdaresi Müdürü Ömer Taşçı, AK Parti Gülşehir İlçe başkanı Fatih Çiftçi, Nevşehir Vatan Şehitleri ve Malul Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, Şehit Güneş'in ailesi ve Gülşehirli vatandaşların ilgisi bir hayli fazla oldu.

TBMM Başkanlık Divanı Kâtip üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Gülşehirli hemşerimiz şehidimiz Ali Rıza Güneş, 2015 yılında şehadet şerefine nail oldu. Adını verdiğimiz konferans salonumuzun açılışını gerçekleştirdik. Şehitlerimizin emaneti devletimizi ilelebet yaşatmak için her birimiz var gücümüzle çalışıyoruz. Başka Türkiye yok" dedi.

Nevşehir Milleyvekili Ebubekir ​Gizligider'de; "Gülşehirli Şehitlerimizin ismi ebediyyen yaşayacak. Şehit Hamza IRMAK Polis Merkezi ve Şehit Ali Rıza GÜNEŞ Konferans Salonu" dedi.