Sünnet Düğününde Serap ve Sinan Ertaş çiftleri davetlileri kapıda karşıladılar... Nevşehir Turizm Uygulama Otelinde gerçekleşen sünnet töreni Tasavvuf Musikisinin ünlü yorumcusu İsmail Coşkun'un İftar Duası ve canlı olarak okuduğu Ezan ile başlarken, Ertaş Ailesinin bu en özel gününde yoğun ilgi göstererek salonu tamamıyla dolduran davetliler Selim Ertaş'ı sünnet merasiminde yalnız bırakmadılar. 

Yeni çeri askerlerinin taşıdığı Minik Selim Ertaş Turizm uygulama oteli salonunu dolduran davetlilerin coşkulu alkışları ve mehter müziği ile Volkanlar ve konfetilerle içeri girerken Serap ve Sinan Ertaş çiftleri günün anısına evlatlarına Kuranı Kerim ve Türk Bayrağı hediye ettiler.

Davetliler düğün boyunca minik Selim Ertaş'ın Kapadokya Bölgesinde çekilmiş fotoğraflarından oluşan Sünnet Öyküsünü sinevizyondan izlediler...

İftar yemeği ve Duasının ardından Sanatçı İsmail Coşkun sahne alarak yorumlarıyla biribirinden güzel şarkı ve ilahileriyle konuklarını adeta büyüledi.

Coşkun'un söylediği ilahiler eşliğinde Semazenlerde gösterileriyle büyük beğeni topladı.


Sünnet töreninin ardından FİB Haber Merkezimize açıklama yapan Serap ve Sinan Ertaş, “Biricik oğlumuz Selim’in ilk mürüvvetini tüm eş dost ve akrabalarımızla birlikte paylaşmaktan çok mutlu olduk. Katılan tüm davetlilerimize teşriflerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah herkese evlatlarının böyle mutlu günlerini yaşatsın.” Dediler.

Fikret Çapacı'nın başarılı sunumlarında gerçekleşen renkli Törende Takı merasiminin ardından Selim Ertaş'ın kına merasimi yapıldı.

Palyaçolar sünnet meraasimine katılan çocukların yüzlerini boyayıp, Günün kahramanı minik Selim Ertaş'ın arkadaşlarıyla oyunlar oynadılar gönüllerince eğlenerek untulmaz bir akşam yaşadılar.

Palyaço, Hacıvat ve Karagöz ile Ertaş ailesinin Yakınlarının bol bol çekildikleri fotoğraflarla düğün sona erdi.

FİB Ajans & Organizasyon tarafından Süslemeleri ve farklı dizayn konseptiyle 
gerçekleştirilen Muhteşem Sünnet Düğünü davetlilerden tam not aldı...

Çok sayıda davetlinin katıldığı sünnet şöleninde ev sahipliği yapan Serap ve Sinan Ertaş tüm misafirleriyle yakından ilgilendiler....
Tüm Davetliler minik Selim'in gururunu ve mutluluğunu bir arada paylaştılar. FİB 
Haber Gazetesi olanak Serap ve Sinan Ertaş'a hayırlı olmasını Selim'e de geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz...

Nevşehir’de Sünnet ve Düğün İşlerinde size bir telefon kadar yakınız…

Özel günlerine bizleri ortak eden Tüm Değerli konuklarımız hep memnuniyetleriyle bizlere referans oldular. Sizde en unutulmaz ve en özel günlerinizde Düğün,Nişan sünnet törenlerinde bizimle çalışmak isterseniz.İşte İletişim Bilgilerimiz…

0 532 627 28 74-0 505 879 93 50

0 384 212 9 444

www.fibajans.com