Ahiler Kalkınma Ajansının koordinatörlüğünde düzenlenen İtalya gezisine katılan Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, gezinin son derece verimli geçtiği değerlendirmesinde bulundu.
Söz konusu projenin Ahiler Kalkınma Ajansı ile Kırıkkale Üniversitesi tarafından ortaklaşa yapıldığını belirten Birlik Başkanı Ördü, Nevşehir, Kırşehir, Aksaray ve Kırıkkale illerinden Esnaf odaları birlik başkanlığı, Ticaret ve Sanayi odaları, İş-Kur İl Müdürlükleri ile SGK İl Müdürlüklerinden temsilcilerin katıldıkları İtalya ziyaretinin verimli bir gezi olduğunu söyledi.
Platform üyesi olarak katıldığı İtalya ziyaretinde İtalya’daki paydaş kurumlarla karşılıklı istişarelerde bulunduklarını kaydeden Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, 15 Temmuz tarihinin bu gezi esnasına rastlaması dolayısıyla büyükelçilikte yapılan 15 Temmuz etkinliklerine de katılma fırsatı elde ettiklerini de belirtti.
Kayıtlı İstihdamı Teşvik amaçlı projenin AB desteğiyle düzenlendiğini de sözlerine ekleyen Ördü, söz konusu gezinin düzenlenmesinde katkısı olanlara da teşekkür etti