Nevşehir İli Süt Üreticileri Birliğinin 2017 yılı olağan genel kurul toplantısı 28 Şubat 2018 Çarşamba günü saat 12.00 de Emek Mah. Kadirah Sokak No: 26/A adresinde bulunan birlik merkezinde yapılacak.
Çoğunluk sağlanmadığı takdirde ikinci toplantı 07 Mart 2018 Çarşamba günü saat 12.00 de Cevher Dudayev Mahallesi Feyza Sokak No:16 Nevşehir adresinde bulunan Saltanat Düğün Salonunda gerçekleştirilecek.
Genel kurulda; Divanın teşekkülü ve divana evrakları imzalama yetkisinin verilmesi, Atatürk ve şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması, 2017 Takvim yılı Yönetim Kurulu ve denetleme kurulu raporlarının okunması, 2017 Takvim yılı Bağımsız Denetçi Raporunun okunması, 2017 Takvim yılı Birlik ve İktisadi İşletme Bilançosu ve gelir tablosunun okunması, Okunan raporlar, bilanço ve gelir tablosunun görüşmelere açılması, Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin ayrı ayrı ibra edilmesi, 2017 Takvim yılında Yönetim Kurulunca alınmış olan Üyelikten Çıkma ve Çıkarılma Kararlarının görüşülerek karara bağlanması,
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 10.01.2018 tarih ve E.79547 sayılı olur ile hazırlanan Üretici Birlikleri tüzüğünün görüşülmesi ve birlik tüzüğü değişikliğinin karara bağlanması, Yönetim kurulunca hazırlanan tahmini bütçesinin okunması, Tüzel ve Gerçek kişiler için Üye aidatlarının belirlenmesi. Harcırah, yolluk ve huzur ücretlerinin tespiti, birlik çalışma usul ve esaslarının belirlenmesi ile fasıllar arasında aktarma yetkisinin yönetim kuruluna verilmesi ile bütçenin kabulü, Birlik adına her türlü gayrimenkul alımı, satımı, cins tashihi, kat mülkiyeti, kat irtifakı, ifraz, tevhid, yola terk, ferdileşme her türlü tapu kadastro işlerinde, daire karşılığı iş yaptırma, yapılan dairelerin veya dükkânların satışı, Sgk Vergi Dairesi Belediyelerde birlik adına işlem yaptırmaya Medaş A.Ş. den abonelikler almaya yönetim kuruluna yetki verilmesi hususundaki görüşmeler maddeleri genel kurulda ele alınacak.
Birlik Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Üst Birlik temsilcilerinin seçimi ve çalışma sürelerinin belirlenmesinin ardından genel kurul sona erecek.