Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odasının organize ettiği "Ekonomiye değer katanlar" ödül töreni bu yıl önemli konukların katılımıyla Ürgüp'te yapıldı.
Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği "Ekonomiye Değer Katanlar" vergi rekortmenleri ödül töreninde konuşan Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Aydın, Ticaret Odası ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan 81 ile 81 okul projesi kapsamında Ürgüp'e de bir okul yapılmasını talep etti.

Törende yaptığı konuşma sırasında TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan okul talep eden Başkan Aydın “Tüm Türkiye'de TOBB olarak okullar yaptığınızı biliyoruz, biz sizden de Ürgüp için de bir okul istiyoruz. Tüm yönetim kurulu üyelerim ve Ürgüp ticaret odası üyelerim adına sizden talep ediyorum.” dedi.

“İlk yapacağımız okullardan biri Ürgüp'e olacak”

Aydın'ın bu isteğine kayıtsız kalmayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ise, “Benim zaten 81 ile okul sözüm vardı inşallah Önümüzdeki sene illerimizi tamamladığımızda benden söz, görevler devam ederse, İlçelerimizde ilk yapacağımız okullardan biri Ürgüp'e olacak.” ifadesinde bulundu.