Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Ortaokul Koordinatörü Mustafa Yüksel ve (TÜGVA)  Nevşehir Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.
Vali Aktaş, heyetle bir süre sohbet ederek, okullar hakkında bilgi aldı. 

Ayrıca ziyarette;Türkiye Gençlik Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri faaliyetler hakkında, Vali Aktaş’a bilgi verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami Aktaş, bir milletin geleceğini garanti altına alması için gençlere yatırım yapılması gerektiğini belirterek, “Milletimizin en değerli varlığı idealist gençlerdir. Gençlerimizin milli ve manevi değerlere sahip çıkması çok önemlidir” dedi ve milli ve manevi değerlerine bağlı, ilim ve irfan sahibi gençlerin yetişmesine katkıda bulunan vakıf yönetici ve üyelerine çalışmalarında başarı dileğinde bulundu.

Gençlerin yetiştirilmesi konusunda çaba sarf ettiklerini belirten Genel Başkan Yardımcısı Yüksel, “Biz; adalet, sevgi ve hoşgörünün hâkim olduğu kadim medeniyet mirasımıza sahip çıkabilecek, ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’ idealine hizmet edebilecek yeterlilikte bir gençlik yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu ideali taşıyabilecek gençlik, milli ve manevi değerlerimize bağlı, insana ve doğaya saygılı, fikri ve kültürel açıdan donanımlı, medeniyet şuurumuza sahip, ilim ve irfan sahibi bir gençliktir” dedi.
Vali Aktaş günün anısı olarak, Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yüksel’ e Kapadokya yöresine ait el işlemeli Angora takdim etti.