Tunceli Emniyet Müdürlüğünün Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı çerçevesinde hazırladığı Beş Adımda Hayat Köprüsü isimli proje çerçevesindeki doğa ve sanat okulu kamplarına gelen gençlerimiz il müdürlüğümüzü ziyaret etti.

Tunceli’li Gençler Ünlüer’i Ziyaret Etti

 Kamp kapsamında, gençlere birçok branşta eğitim verilecek olup ilk etabını Tunceli'den gelen 80 öğrenci ve 8 görevlinin oluşturacağı kampın gençlerin kişisel gelişimlerine, farklı illerden gençlerle kaynaşmalarına katkı sağlaması hedefleniyor.

 Program kapsamında gençler ve görevliler il müdürlüğümüzü ziyaretinde İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER 'e kampları hakkında bilgi vererek( temel kampçılık, temel binicilik, dağ bisikleti, kano ve yüzme, oryantiring, motor sporları eğitimleri alacak, trekking etkinlikleri, karakalem resim çalışması, el sanatları çalışmaları, sinema izletileri gibi bir çok seminere, regreasyon ve sanat çalışmasına katılacaklar.) Kapadokya bölgesi hakkında il müdürümüz ile sohbet ettiler.

 Ayrıca il müdürlüğü olarak yaptığımız proje ve faaliyetler hakkında il müdürümüz de gençleri bilgilendirerek kompleksimize davet etti. Günün anısına gençlere şapka ve tişört hediye ederek ziyaretlerinden duyduydu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.