Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi, üyeleriyle anlık iletişim kurabilmek amacıyla WhatsApp hattını kurdu.
 
Nevşehir merkez ve ilçelerinde görev yapan sendika üyeleriyle gerek şube web sitesi gerekse de sms sistemleri ile iletişim sağlayan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi, artık üyeleriyle 0553 809 50 50 numaralı hat aracılığıyla WhatsApp üzerinden de iletişim kuracak.
 
Konuyla ile ilgili bir açıklama yapan Türk Eğitim-Sen Şube Basın ve Dış İlişkiler Sekreteri İlyas Pınarlık, "Nevşehir'de üyeleriyle iletişimi en iyi sendika olan Türk Eğitim-Sen, artık üyelerimizin bizlere dönüşü noktasında daha iyi bir iletişim sağlamak, anlık iletişim kurabilmek amacıyla WhatsApp hattını kurmuştur. Üyelerimiz hem okullarda yaşanılan sorunları hem kendilerinin görevinden doğan sıkıntıları bizlere anlık olarak iletebilecekler ve konuyla ilgili destek hattımız üyelerimizle anında iletişim kuracaklardır. Ayrıca üyelerimiz okullarındaki diğer üyelerimizin doğum, vefat, kutlama gibi haberlerini bize anlık olarak iletebilecekler ve bizler bu sayede üyelerimizle daha kısa zamanda irtibat kurabileceğiz. Yine, üyelerimizin değişen cep telefonu numaralarının bize bildirilmesi halinde anında sistemde güncelleme yapabileceğiz. Kısacası üyelerimizin bizlere aktarması gereken ve bilgi alması gereken ne varsa anlık olarak çözüme kavuşacaktır" şeklinde konuştu.
 
Pınarlık, "Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi olarak sendikacılığa her gün yeni bir ivme kazandırmak, üyelerimize daha yakın olabilmek, üyelerimize anlık çözümler sunmak, Nevşehir'de eğitimcilerin sesi ve sorunlarının çözüm noktası olmak adına sürdürdüğümüz çalışmalarımıza bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz. Tüm bu güzel gelişmelere vesile olan sendika üyelerimize sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.
 
Pınarlık açıklamasının sonunda ise, Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'ne eleştiride, katkıda bulunmak isteyen tüm eğitimcilerin ve Nevşehir halkının da 0553 809 50 50 numaralı hatta çekinmeden yazabileceklerini belirtti.