Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kozaklı İlçe Temsilcisi İlbay Metin ile birlikte Medya İletişim Koordinatörü Ufuk İnce Çalışan FİB Haber Merkezine nezaket ziyaretinde bulundular.

FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı tarafından ağırlanan TÜGVA Kozaklı Temsilcisi İlbay Metin ve Ufuk İnce Çalışan Kozaklı ilçesinin gelişimi, ilçede gençlik sorunları hakkında sohbet ederek vakfın Kozaklı ilçesinde ki çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

TÜGVA'nın Türkiye'deki gençlerin sesi olma yolunda kurulmuş bir yapılanma olduğunu ifade eden TÜGVA İlçe Temsilcisi İlbay Metin, vakfın gençlere yönelik önemli çalışmaları olduğunu kaydetti. Metin,“Sürekli FİB Haber'i takip ediyoruz. Öncelikle gazetecilik anlamında ilkeli ve demokratik çerçevede yapmış olduğunuz habercilik anlayışınız için FİB Haber.Com u kutluyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ise bir milletin geleceğini garanti altına alması için gençlere yatırım yapması gerektiğini belirterek, "Milletimizin en değerli varlığı idealist gençlerdir. Gençlerimizin milli ve manevi değerlere sahip çıkması çok önemlidir. Bu vesileyle yeni bir oluşum içine girmiş olan TÜGVA Kozaklı yönetimine başarılar diliyorum" diye konuştu.