Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, belediyenin hizmet birimlerinde görev yapan personelleri ve aileleri için iftar yemeği verdi.

Kapadokya Dedeman Otel’de gerçekleştirilen iftar yemeğine, Nevşehir Belediyesi’nin tüm hizmet birimlerinde görev yapan memur ve işçilerle birlikte çalışanların eş ve çocukları da katıldı.
Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan iftar yemeğinde daha sonra iftar duası yapıldı.

İftar yemeğinin ardından konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,11 yılı aşan bir zamandan beri belediye personelleri ile şehrin bir baştan bir uca kadar yaşanabilir bir şehir olması yönünde çalışmaların el birliği içerisinde yürütüldüğünü söyledi. Çalışanların eşlerine seslenen Ünver “ İnanın bana, eşlerinizle ne kadar övünseniz yeridir. Çünkü belediyede ortaya konulan yatırımların tamamını bu vefakar kardeşlerimiz yapıyor. Azimli ve kararlı çalışmalarımız bundan sonraki dönemde de devam edecek. İftar yemeğinize katıldığınız için teşekkür ediyor, şimdiden Pazartesi akşamı idrak edeceğimiz Kadir Gecesi ve sonrasında idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı’nın,siz değerli çalışma arkadaşlarım ve hemşehrilerim başta olmak üzere tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’ dan niyaz ediyorum ”dedi.