Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, birçok hizmette Türkiye’ye ilkleri yaşatan Nevşehir Belediyesi olarak ,bu şehirde yaşayan insanların hayat standartlarını daha üst noktaya taşıma çabası içerisinde hareket ettiklerini belirtti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Sınırlı Sorumlu 55 nolu Kapadokya Öğrenci Servisi Kooperatifini ziyaret ederek, servis sürücüleriyle bir araya geldi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve Nevşehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün’ün de hazır bulunduğu ziyarette Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir’deki  öğrenci taşımacılığı yapan servis sürücüleriyle de yakın işbirliği içerisinde olduklarını söyledi.

Nevşehir Belediyesi ile  Nevşehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün,  Sınırlı Sorumlu 55 nolu Kapadokya Öğrenci Servisi Kooperatifi Başkanı Mehmet Selçuk Kolukısa ve servis çalışanları ile ortaklaşa yürüttükleri çalışmalar kapsamında , öğrenci taşımacılığının istenilen niteliklere uygun bir şekilde yerine getirilmesi yönünde ciddi çalışmaların ortaya konulduğunu dile getiren Belediye Başkanı Ünver, bir ve beraber olarak etkin çalışmalara imza atıldığını ifade etti.

Ünver şöyle konuştu: “ Yaptığınız için son derece önemli bir görevdir. Yarınlarımızın umudu sevgili yavrularımızı,  okul ve evlerine güvenli bir şekilde taşıyıp evlerinize ekmek götürme mücadelesi içerisindesiniz. Eğer işinizi düzgün bir şekilde yerine getirirseniz ve daha iyi bu işi nasıl yapabilirimin arayışı içerisinde olursanız inanın hiçbir sorun ile karşılaşmazsınız. Bu anlayış içerisinde hareket eden tüm arkadaşlarımızın  Nevşehir Belediyesi olarak yanlarındayız.” dedi.

Nevşehir Belediyesi’nin sürdürdüğü yatırımlara ilişkin olarak da bilgiler aktaran Ünver, Nevşehir Belediyesi olarak bir  çok yatırımda Türkiye’ye örnek çalışmalar yürüttüklerini kaydetti. Nevşehir in gelişmesi ve büyümesi adına geçmişte verdikleri tüm sözlerin arkasında olduklarını bir kez daha yineleyen Ünver, kanalizasyon, içme suyu, doğalgaz,iletişim hatları ve elektrik gibi temel anlamda alt yapısı tamamlanan yolların sıcak asfaltla kaplanacağı yönündeki sözünün yerine getirildiğini kaydetti. Bu uygulamanın önümüzdeki yılda devam edeceğini vurgulayan Ünver, her şeyin en iyisine layık olduğuna inandıkları Nevşehirli hemşehrilerinin hayat standartlarını daha üst noktaya taşıma kararlılığının bundan sonra da devam edeceğini söyledi.