04.07 2017 tarihinde ihalesi yapılan “NEVŞEHİR İLİ ÜRGÜP İLÇESİ DAMSA ÇAYI TAŞKIN KORUNMA KANALI İNŞAATI YAPIM İŞİ”nde hazırlıklarını tamamlayan firma sahada çalışmalarına başladı.
Özden AKTUZ İnşaat Mühendislik firmasının yapacağı çalışmalar kapsamında 880 m Dik duvarlı beton kanal yapımı, taban kaplaması 1 adet (3.00*3.85) 3 gözlü yerinde dökme menfez ve 1750 m Korkuluk demirleri yapılacak.
Damsa çayının Otellerin yol güzergahında yer alması sebebiyle bir çok turistin otobüsle ve yaya olarak geçiş noktası olduğunu kaydeden Yıldız, hem görüntü hem kokudan rahatsızlık duyuyorduk "Biz her yıl gerek kendi imkanlarımızla gerek DSİ ile ortaklaşa Damsa çayında her yıl temizlik yapıyorduk. İşin tamamlanması ile bir sorun daha ömürlük olarak ortadan kalkacak " dedi. 
Önemli bir işin daha çözüme kavuşmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldız, başta Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Veysel Eroğlu'na teşekkür ettiğini, DSİ Kayseri 12. Bölge Müdürümüz Okan Bal'ın şahsında bu işin ortaya konmasında emeği geçen tüm DSİ personeline teşekkür ettiğini söyledi.
2 Milyon 110 Bin TL'ye ihale edilen iş 24 Kasım 2017 tarihine tamamlanmış olacak.