Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurulunda tek listeyle seçime giden mevcut Başkan Süleyman Özaşık güven tazeledi.
 Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurulu, Ürgüp Belediyesi Sinema salonunda yapıldı. Kurulda Divan Başkanlığını Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsmail Ördü'nün yaptığı kurulda tek listeyle seçime giden mevcut Başkan Süleyman Özaşık ve yönetimi yeniden seçildi.
Göreve geldikleri zamandan bu zamana yapılan faaliyetlerin anlatıldığı Genel Kurulda, Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Ahmet Özmutlu, Odanın 2018 yılı tahmini bütçesi, gelir gider bilanço, faaliyet raporu gibi konularda sunum yaptı.
Teşekkür konuşması yapan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Özaşık, Yeni döneme yeni aktif projelerle imza atacağız. Ürgüp'te esnaf ve sanatkarlarımız özverili, çalışkan ve girişimcidir.  Esnafımızla beraber çalışacağız ve hijyen eğitimleri, KOSGEB girişimcilik eğitimleri, gibi konulara yine ağırlık vereceğiz. Üretken toplum yararına faaliyette bulunmak için elimizden geleni yapacağız. Emeğiniz Emanetimizdir." dedi.
Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanlığını Süleyman Özaşık'ın yapacağı yeni yönetim ve Denetim Kurulu Şu Şekilde Oluştu. Yönetim Kurulu: Ali Güner, Ömer Büyükakten, Mustafa Zengin, Yusuf Ersin, Hüseyin Yılman, Osman Süslü Denetim Kurulu: Aydın Gözüm, Fatma Gerçek, Abdullah